Παναγιώτα Μάλλιαρη

Παναγιώτα Μάλλιαρη
Παναγιώτα ΜΑΛΛΙΑΡΗ

Παναγιώτα Μάλλιαρη

Παναγιώτα Μάλλιαρη. Εργάζεται ως Εκπαιδεύτρια Κομμωτικής στο IIEKPRAXIS και ως HairStylist στο HAIRGROUP SALOON by Dimitris Maggos

‘Ετος αποφοίτησης 2012  IEK PRAXIS Χαλκίδας

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Επέλεξα το επάγγελμά μου γιατί μου άρεσε να ασχολούμαι με τη μόδα, να συμβουλεύω τους ανθρώπους για το τι τους ταιριάζει σύμφωνα με το προφίλ τους,αλλά και τον χαρακτήρα τους. Μου αρέσει η καλλιτεχνική φύση των πραγμάτων και η έμπνευση μου βγαίνει από όλη τη φύση. Τα χρώματα, τη γη, τον αέρα, τα λουλούδια. Θέλω να έρχομαι σε επαφή με κόσμο γιατί είμαι πολύ κοινωνικό άτομο.

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου κατά την διάρκεια των σπουδών μου ήταν οι χαρακτήρες και οι προσωπικότητες των εκπαιδευτών μου, η προσπάθεια τους να μου δώσουν τη γνώση τους, το ζεστό κ φιλικό περιβάλλον του ΙΕΚPRAXIS, τα σεμινάρια με τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο της κομμωτικής και τόσα άλλα…

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Η επιλογή μου για το ΙΕΚ PRAXIS ήταν τα καλά σχόλια που είχα ακούσει από τους γύρω μου. Το ότι βρισκόταν κοντά στο σπίτι μου και τους σωστούς επαγγελματίες εκπαιδευτές που υπήρχαν στο χώρο. Επίσης η πολύ καλή εξυπηρέτηση και ενημέρωση από το χώρο της διοίκησης και των συμβούλων σπουδών.

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το μεγαλύτερό μου προσόν που απέκτησα από τις σπουδές μου είναι ότι διαμόρφωσα μια πολύ ισχυρή και σωστή προσωπικότητα και αισθάνομαι σίγουρη πια για τον εαυτό μου, ώστε να μπορώ να μεταφέρω τις δικές μου γνώσεις σε άλλους ανθρώπους, ως εκπαιδεύτρια και επαγγελματίας, πλέον. Οι γνώσεις μου, που τις θεωρώ πολύ καλού επιπέδου, είναι πιστεύω η απόδειξη της επιτυχίας της επαγγελματικής μου κατάρτισης, στην σχολή που επέλεξα.

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Έχω να προτείνω ότι αν έχει αγάπη και μεράκι για την κομμωτική, να φροντίσει να πάρει τις σωστές γνώσεις, να επιλέξει πολύ προσεκτικά την σχολή του, ώστε να μπορέσει να ανοίξει τα φτερά του και να φτάσει πολύ πολύ ψηλά.Μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος κομμωτής ή κομμώτρια, αρκεί να πιστεύει στον εαυτό του, αλλά να βάλει σωστές εκπαιδευτικές βάσεις και να έχει όρεξη να ρουφήξει όση περισσότερη γνώση μπορεί από τις σπουδές του.

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Σε 6 χρόνια από τώρα θα ήθελα να έχω πάρει γνώσεις και άλλες πάνω στη κομμωτική όπως διπλώματα εξειδίκευσης και σεμινάρια που θα με βοηθήσουν να πατώ γερά στη γη, να αναπτύσσω διαρκώς τους ορίζοντές μου, να μαθαίνω καινούργιες τάσεις και τεχνικές, ώστε να είμαι σίγουρη ότι θα έχω πάντα επιτυχίες στον επαγγελματικό και οικονομικό μου τομέα.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US