Μαρία Πισσάνη

Σχολές-Κομμωτικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Πισσάνη-Μαρία
Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Κομμωτήριο "Λάμψη"

Μαρία Πισσάνη Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, εργάζεται στο Κομμωτήριο "Λάμψη"

Προηγουμένως στο: Κομμωτήριο Betty & Dimitris Hairstyling

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο! Από μικρή μου άρεσε πολύ να φτιάχνω και τα δικά μου μαλλιά και τις φίλες μου και τώρα νιώθω ότι έχω κάνει το χόμπι μου επάγγελμα.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Όλα τα εργαστηριακά μαθήματα κατά τη διάρκεια των οποίων ανακαλύπταμε βήμα βήμα πως θα φτιάξουμε πολύ όμορφες κομμώσεις, τα σεμινάρια, η συναναστροφή με όλους όσους γνώρισα κατά τη διάρκεια των σπουδών.. όλα ήταν μοναδικά!

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Έχει πολλά χρόνια εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής, πολύ καλούς εκπαιδευτές και δυνατές συνεργασίες. Γνωρίζουν τον τρόπο να γίνεις επιτυχημένος κομμωτής και μας το διδάσκουν.

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Είμαι αρκετά δημιουργική και τολμηρή. Είναι ένας χώρος που επηρεάζεται έντονα από τη μόδα επομένως δε μπορείς να κάνεις συνέχεια τα ίδια πράγματα. Δε φοβάμαι να κάνω αλλαγή και στα δικά μου μαλλιά, φροντίζω να ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις και να τις προτείνω στις πελάτισσές μου, πάντα ανάλογα με το τι τους ταιριάζει.

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Να το κάνει με σεβασμό και αγάπη! Θέλει μελέτη για να γίνεις καλός κομμωτής / κομμώτρια, δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται επομένως θέλει σεβασμό στη δουλειά μας. Και θέλει και αγάπη γιατί είναι δημιουργία!

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θέλω να έχω μεγάλη εμπειρία, να με προτιμούν οι πελάτες και να με ζητάνε με το όνομά μου και αργότερα γιατί όχι... να δημιουργήσω και το δικό μου χώρο.

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία