Μαργαρίτα Κοψομύτη

Σχολές-Κομμωτικής-Σχολές-Αισθητικής-ιεκ-praxis-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Κοψομύτη-Μαργαρίτα
Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, "Giannis Tzanis color expert"

Μαργαρίτα Κοψομύτη. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης. Εργάζεται στο κομμωτήριο "Giannis Tzanis color expert"

Εργάστηκε επίσης στο κομμωτήριο «NG VIP by Panagiotou».

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Είναι κάτι που μου άρσε από μικρή. Με εντυπωσιάζει ο χώρος της ομορφιάς και νιώθω ότι σε αυτόν μπορώ να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου!

 

  • Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο IEK Praxis;

Κάθε τι καινούριο που κάναμε στα εργαστηριακά μαθήματα ήταν και μία νέα εμπειρία! Αυτό όμως που απόλαυσα περισσότερο είναι τα project που ετοιμάζαμε, πχ θεματικά χτενίσματα για φωτογραφήσεις, όπως και τα σεμινάρια, οι εκδηλώσεις και τα show στα οποία συμμετείχαμε.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τους εκπαιδευτές και την προσπάθεια που έκαναν για να μας διδάξουν και να μας στηρίξουν γενικότερα. Ένα σημαντικό στοιχείο του Praxis είναι ότι η μάθηση γίνεται με ενεργή συμμετοχή όλων των μαθητών στα εργαστήρια και όχι θεωρητικά. Μόνο με πρακτική μπορεί κανείς να μάθει ένα επάγγελμα σαν την κομμωτική και εμείς πραγματικά κάναμε πολύ πρακτική εξάσκηση! Επιπλέον γίνονται και πολλά πρόσθετα πράγματα όπως οι εκδηλώσεις που μας βάζουν σε επαγγελματικές συνθήκες εργασίες και μας δίνουν μία άλλη οπτική του επαγγέλματος.

 

  • Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Έχω αναπτύξει τη δημιουργικότητά μου και δεξιότητες επικοινωνίας.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Εάν του αρέσει πάρα πολύ να το κάνει! Μόνο να είναι προετοιμασμένος/η ότι χρειάζεται να προσπαθεί συνέχεια και να εκπαιδεύεται στις νέες τάσεις της μόδας. Το επάγγελμα θέλει και τρέλα και δημιουργικότητα!

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θέλω να είμαι πλήρως καταρτισμένη και να έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία ώστε να μπορώ να αποδώσω ο,τιδήποτε μου ζητήσει κάποιος πελάτης. Και να αναγνωριστεί η δουλειά μου στο ευρύτερο κοινό.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία