Λαμπρινή Καρκασίνα

Λαμπρινή-Καρκασίνα-απόφοιτη-Σχολή-Μαγειρικής-iek-praxis
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, ΜΑΖΙ Restaurant, London

Λαμπρινή Καρκασίνα, ΜΑΖΙ Restaurant, London

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Επέλεξα το επάγγελμα αυτό λόγω της δημιουργικότητας που έχει και της πειθαρχίας.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι γνώσεις που πήρα από συγκεκριμένους ανθρώπους. Τα όνειρα και οι στόχοι που με κάνανε να δημιουργήσω μέσα μου για μένα.

Κάτι ακόμα που πήρα από το ΙΕΚ Praxis είναι το ότι σήμερα έχω έναν εξαιρετικό και άψογο σεφ και μέντορα τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο!

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι καθηγητές που διδάσκουν σε αυτό και αρχές και γνώσεις που μεταδίδουν στου νέους επαγγελματίες.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Να είμαι στρατιώτης αλλά να μην ξεχνάω ποτέ πως και οι στρατιώτες είναι άνθρωποι. Και πως οι βάσεις σε οτιδήποτε χτίζεις παίζουν μεγάλο ρόλο.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Θα του πρότεινα πρώτα να ρωτήσει μέσα του εάν είναι σίγουρος για το ότι έχει αγάπη για τη μαγειρική και γερό στομάχι και ύστερα να μην ξεχάσει πως τον σεβασμό και την εξέλιξή μας τα κερδίζουμε, δεν τα απαιτούμε.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να έχω μαζέψει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορώ, και να έχω κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό ικανών και αξιών ανθρώπων μέσω της δουλειάς μου και της αφοσίωσης που έχω σε αυτήν!

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία