Κώστας Κυτίνος

Κυτίνος-Κώστας-απόφοιτος-ιεκ-λογιστικής-ιεκ-praxxis
Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Εταιρεία χονδρικού εμπορίου τροφίμων "Delices"

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου?

Θεωρώ οτι αυτός ο τομέας είναι απαραίτητος για την λειτουργία μιας επιχείρησης. Στη δική μου επιχείρηση συγκεκριμένα με βοήθησε στην διαχείρηση τόσο στις πωλήσεις και το Marketing όσο και στα λογιστικά της εταιρείας.

 

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis ?

Απο τις σπουδαιότερες εμπειρίες είναι το γεγονός οτι τα μαθήματα συνδύαζαν θεωρία και πράξη, κάτι που προσομοιάζεται με τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας.

 

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση?

Πιστεύω οτι διαθέτει ιδιαίτερα καταρτισμένους καθηγητές και ένα ολοκληρομένο πρόγραμμα εκμάθησης που σε βοηθά να αποκτήσεις τα απαραίτητα εφόδια έτσι ώστε να ασκήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επάγγελμα που επέλεξες.

 

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου?

Μέσα απο τις σπουδές μου απέκτησα την δυνατότητα να εξελίσσομαι τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης ανέπτυξα την ικανότητα επίλυσης ακόμα και των πιο δύσκολων προβλημάτων ψάχνωντας κάθε φορά την αποτελεσματικοτερη και ιδανικότερη λύση ανάλογα την περίσταση.

 

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου? 

Ο συγκεκριμένος τομέας σε βοηθά σε οποιοδήποτε επάγγελμα που ακολουθήσεις καθώς περιέχει στοιχειώδεις γνώσεις οικονομικών που είναι απαραίτητες,ειδικά στην σημερινη εποχή.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα?

Σε 6 χρόνια απο τώρα, δεδομένης και της εμπειρίας που έχω αποκτήσει ασχολούμενος με το αντικείμενο που με ενδιαφέρει, θα ήθελα να ανοίξω το δικό μου λογιστικό γραφείο συνδυάζοντας τις λογιστικές και χρηματοοικονομικές γνώσεις σαν πιστοποιημένος λογιστής.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία