Κωνσταντίνα Μάστορα

Κωνσταντίνα Μάστορα
Τεχνικός Αισθητικής & Κομμωτικής,Freelancer

Κωνσταντίνα Μάστορα. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης και Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ. Freelancer

Απόφοιτος ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα, 2016

 

 

  1. Πού δουλεύεις τώρα; Τί θέση εργασίας έχεις;

Αυτή τη στιγμή δουλεύω ως freelancer.

 

  1. Σε ποιες εταιρείες έκανες πρακτική;

Από το ΙΕΚ με τοποθέτησαν στο πολύ καλό κομμωτήριο Panos Patavoukas στην Αθήνα, όπου είχα μια πραγματικά πολύ ωραία εμπειρία καθώς ο εργοδότης μου εμπιστεύθηκε σχεδόν όλη τη λειτουργία του κομμωτηρίου.

 

  1. Πες μας τις γενικές εντυπώσεις σου από τις σπουδές σου στο IEK Praxis;

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από όλη τη λειτουργία της σχολής, από τις εγκαταστάσεις μέχρι το προσωπικό διοικητικό και εκπαιδευτικό.

 

  1. Υπάρχουν κάποια «δυνατά» σημεία που πιστεύεις ότι διαθέτει το ΙΕΚ PRAXIS? Μπορείς να συγκρίνεις το ΙΕΚ PRAXIS με άλλα ΙΕΚ για τα οποία έχεις ακούσει ή έχεις δει;

Δεν μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης με άλλες σχολές. Δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Όταν τελείωσα την κομμωτική δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω σε άλλη σχολή. Έκανα και τη δεύτερη ειδικότητά μου στο Praxis γιατί πραγματικά πιστεύω ότι είναι μαι σχολή που δε σου δίνει απλά ένα «χαρτί». Σου δίνει την πραγματική γνώση για το επάγγελμα που έχεις διαλέξει.

 

  1. Πώς κρίνεις τα εργαστήρια, τον εξοπλισμό, τους χώρους του ΙΕΚ PRAXIS;

Με μια λέξη: ΑΨΟΓΑ!!!

 

  1. Πώς κρίνεις τις παροχές του ΙΕΚ PRAXIS σε υλικά, εκπαιδευτικό υλικό, εξοπλισμό κλπ;

Ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις και πάντα φροντίζουν να υπάρχει ο πιο εξελιγμένος και σύγχρονος εξοπλισμός.

 

  1. Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο των εκπαιδευτών σου (βλέποντάς τους ως σύνολο);

Αξιόλογα άτομα, υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου, με όρεξη να μεταφέρουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στους μαθητές τους.

 

  1. Ποια είναι η γνώμη σου για την εξυπηρέτηση, την συμπεριφορά και την συνεργασία του διοικητικού προσωπικού του ΙΕΚ PRAXIS;

Οι καλύτεροι με διαφορά!!!! Πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε ό,τι χρειαστείς.

 

 

  1. Πώς βλέπεις το επαγγελματικό σου μέλλον μετά τις σπουδές στο ΙΕΚ PRAXIS σε συνδυασμό με τα εφόδια που απέκτησες κατά τις σπουδές σου;

Απέκτησα πολλά εφόδια μετά τα 4 χρόνια και τις 2 ειδικότητες που έκανα στο Praxis. Θεωρώ ότι αν έχεις όρεξη για γνώση και ακολουθήσεις τις οδηγίες  των καθηγητών και των συμβούλων σπουδαστών μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά.

 

  1. Θα συνιστούσες το ΙΕΚ PRAXIS σε φίλους και συγγενείς σου;

Φυσικά, χωρίς κανέναν ενδοιασμό.   

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία