Κωνσταντίνα Αράπογλου

αράπογλου-κωνσταντίνα-απόφοιτη-βοηθός-φυσικοθεραπείας-ιεκ-praxis
Β. Φυσικοθεραπείας "Ntinas Filoxenia Hotel & Spa "

Κωνσταντίνα Αράπογλου. Εργάζεται ως Βοηθός Φυσικοθεραπείας στο "Ntinas Filoxenia Hotel & Spa "

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Από μικρή είχα σχέση με τον αθλητισμό και λόγω πολλών τραυματισμών πέρασα από πολλούς γιατρούς και φυσικοθεραπευτήρια για την επανένταξη μου στο χώρο. Έτσι είδα από κοντά και μου φάνηκε ενδιαφέρον το επάγγελμα και θέλησα να το ακολουθήσω.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

 Οι σπουδαιότερες εμπειρίες ήταν τα σεμινάρια που παρακολούθησα επειδή μέσω αυτών γνώρισα και καλύτερα την δουλειά μου και έμαθα όσο το δυνατόν περισσότερα.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ πως είναι η βοήθεια τόσο των καθηγητών όσο και των εργαζομένων στο Praxis προωθούν όσο το δυνατόν μπορούν τους σπουδαστές.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το πιο δυνατό μου προσόν θεωρώ πως είναι η γνώση που έλαβα από τους καθηγητές. Και μέσω αυτής και των χεριών μου, διότι έμαθα να χειρίζομαι το ανθρώπινο σώμα πολύ καλά.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Θα του πρότεινα να το ακολουθήσει περισσότερο για τον λόγο τον οποίο εν μέρη το έκανα και εγώ, και ο λόγος αυτός είναι ότι μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους. Το να βλέπεις κάποιον άνθρωπο να υποφέρει λόγω κάποιου προβλήματος είναι πολύ δύσκολο όμως όταν καταφέρνεις να τον κάνεις να νιώθει ξανά όπως πριν, στην αρχική του κατάσταση νιώθεις και εσύ ευχαριστημένος ίσως και πιο πολύ από τον ίδιο.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να έχω μια μόνιμη δουλειά, σε ένα ευχάριστο και  υγιές περιβάλλον και να μπορώ να βοηθάω τους ανθρώπους που με έχουν ανάγκη.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία