Κατερίνα Κουλαμπά

κατερίνα κουλαμπά απόφοιτος εκ γεωπονίας ιεκ praxis
Τεχν. Βιολογικής Γεωργίας, ΚΗΠΟΥ ΑΝΑΠΛΑΣΙΣ (Ι. Δημητροκάλης)

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου?

Από μικρή μου κέντρισε το ενδιαφέρον η επιστήμη της γεωργίας, λόγω της ενασχόλησης της οικογένειάς μου με τη γεωργία. Επίσης η προοπτική επαγγελματικής αποκατάστασης στην επιχείρηση.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis ?

Μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες μου στο Praxis αποτελούν τα πρακτικά μαθήματα σε φυσικό περιβάλλον καθώς και οι επισκέψεις σε καλλιέργειες αμπελιού . Αυτό όμως που με εντυπωσίασε πιο πολύ είναι η δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης σε φυσικές συνθήκες εργασίας.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση?

Το Praxis με έχει ήδη εξοπλίσει με πολλές γνώσεις και εμπειρίες πρακτικής εξάσκησης πάνω στο αντικείμενό μου.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου?

Σημαντικότερο όλων θεωρώ τη γνώση που απέκτησα κατά τη διάρκεια των σπουδών.  Επίσης εξέλιξα την μεθοδικότητά μου και την οργάνωση μέσω της εργατικότητάς μου.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου? 

Αρχικά να αγαπάει πολύ αυτό που πρόκειται να κάνει. Επίσης γνώμη μου είναι, να έχει εκ των προτέρων κάποια επαφή με το επάγγελμα αυτό.
 

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα?

Έχοντας ήδη μία οικογενειακή επιχείρηση παραγωγής αγροτικών προϊόντων, στόχος μου είναι η εξέλιξή της και ενδεχομένως και η είσοδός μου στην λιανική πώληση. Αυτό θα μπορούσα να το πετύχω με τη σύσταση ενός καταστήματος με βιολογικά προϊόντα.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία