Κατερίνα Κόρου

Κατερίνα Κόρου
Κατερίνα ΚΟΡΟΥ
Τεχνικός Κομμωτικής, Κομμωτήριο Beauty Temple – Ευαγγελία Πούρη

Κατερίνα Κόρου

Κατερίνα Κόρου, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, εργάζεται στο Κομμωτήριο Beauty Temple – Ευαγγελία Πούρη

‘Ετος αποφοίτησης 2016  IEK PRAXIS Χαλκίδας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Από μικρή μου άρεσε να χτενίζω τις φίλες μου!!! Τους έκανα κοτσίδες αρχικά και όταν πήγα στο γυμνάσιο άρχισα και να τις ισιώνω και να τους κάνω μπούκλες!! Καταλάβαινα ότι είχα πέτυχει το επιθυμητό αποτέλεσμα όταν έβλεπα την ικανοποίηση στο πρόσωπο τους!!! Και φυσικά μ ‘άρεσε αυτό…

 • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Όλη η μαθητική μου περίοδος στο PRAXIS είναι μια αξέχαστη εμπειρία… Φυσικά και από τις σπουδαιότερες μου εμπειρίες ήταν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία παρακολουθήσαμε… Δεν δίνεται σε όλους τους φοιτητές η δυνατότητα να παρακολουθήσουν σεμινάρια και πάνω σε αυτό το κομμάτι ήμουν πολύ τυχερή!!!

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ ότι το PRAXIS έχει όλο το πακέτο που το κάνει επιτυχημένη επιλογή!!! Έχει καταπληκτικές εγκαταστάσεις και εξαιρετικό δυναμικό προσωπικό πρόθυμο να σου μεταδώσει όλες του τις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο!!

 • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το μεγαλύτερο προσόν που απέκτησα με τη φοίτηση μου στο PRAXIS είναι η υπομονή και το πείσμα μου να γίνομαι καλύτερη!!! Να μην βλέπω ανταγωνιστικά τα υπόλοιπα άτομα που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο αλλά να μαθαίνω από αυτά!! Εξάλλου όλοι οι άνθρωποι έχουν κάτι να σου διδάξουν ακόμα και ένας φοιτητής σαν και εσένα!!

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Σε κάποιο άτομο που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα μου θα του έλεγα να μην το βάλει κάτω!! Κάνεις δεν γεννήθηκε κομμωτής αλλά αν το θέλει πραγματικά θα το κάνει και θα είναι πολύ κάλος στο αντικείμενο αυτό!!

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Σε έξι χρονιά θα ήθελα να έχω καταφέρει να παρακολουθήσω όσο περισσότερα εκπαιδευτικά σεμινάρια μπορώ τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό φυσικά!!! Να συνεχίσω να μαθαίνω γιατί η μάθηση δεν σταματάει ποτέ!!! Και ποιος ξέρει..  μπορεί να έχω ανοίξει και το δικό μου κομμωτήριο!!!

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US