Κατερίνα Καυκαλά

Κατερίνα Καυκαλά
Κατερίνα ΚΑΥΚΑΛΑ
Αισθητικής & Μακιγιάζ, Freelance MakeUp Artist

Κατερίνα Καυκαλά

Κατερίνα Καυκαλά. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ.  Εργάζεται ως Freelance Make-Up Artist

 • Προηγουμένως είχε εργαστεί στην εταιρεία καλλυντικών “NEE Make Up”
 • Επίσης είχε εργαστεί ως συνεργάτης Δερματολογικού Ιατρείου και ως Make Up Artist σε ταινίες μικρού μήκους

‘Ετος αποφοίτησης 2014  IEK PRAXIS Αθήνας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Η αγάπη μου για την όμορφη και υγιεινή εικόνα των ανθρώπων. Θεωρώ σημαντικό να μπορείς μέσα από τις υπηρεσίες που προσφέρεις να κάνεις κάποιον να δείχνει ομορφότερος. Του προσφέρεις ευεξία και βελτιώνεις την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του.

 • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Το Praxis είναι μια σχολή που σε κρατάει πάντα σε εγρήγορση. Δεν αρκείται μόνο στην  διαδικασία των μαθημάτων, όπως θέλει το τυπικό του Υπουργείου, αλλά φροντίζει να προσφέρει στους σπουδαστές του «επαγγελματικές εμπειρίες».

Ταινίες μικρού μήκους, fashion shows, επιδείξεις σε show κομμωτών ήταν για μένα ευκαιρίες για να δουλέψω σε επαγγελματικούς ρυθμούς, αλλά και να αναδείξω την δουλειά μου σαν makeup artist.

Μέσα από τη συνεργασία που έχει με το Praxis, η εταιρία NEE MAKE UP MILANO με επέλεξε για να συνεργαστώ μαζί τους.

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Το δυνατό σημείο του Praxis θεωρώ ότι είναι οι καθηγητές και το καλά οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Πέρα από την ανάλυση που γίνεται στο βασικό κορμό των μαθημάτων από καθηγητές που γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο που διδάσκουν, ο μαθητής έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει επιπλέον επιμορφωτικά σεμινάρια, που προσφέρουν γνώση πραγματικά απαραίτητη για τα επόμενα στάδια της πορείας του.

Επιπλέον σε αυτή τη σχολή βρήκα προσωπικό με κατανόηση και γνώση του χώρου της Αισθητικής και πάντα με καλή διάθεση να σε υποστηρίξουν στις επιδιώξεις σου.

Είναι γεγονός ότι το PRAXIS είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια. Υπάρχει ενδιαφέρον από καθηγητές και προσωπικό για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά από τη στιγμή που μπαίνει στο πρώτο μάθημα, μέχρι την ώρα της αποφοίτησης.

 • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Με την καθοδήγηση των καθηγητών μου, πλέον θεωρώ ότι έχω κατακτήσει σε μεγάλο βαθμό την τέχνη του make up, που είναι αυτό που τελικά με κέρδισε στον τομέα της Αισθητικής. Έμαθα να είμαι απόλυτα συνεπής, κάτι που είναι θεωρώ το πιο σημαντικό προσόν για έναν επαγγελματία του χώρου μας.

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να αγαπάει πολύ αυτό που θα διαλέξει. Η Αισθητική είναι μια τέχνη που μπορεί να σε κάνει να νιώθεις υπέροχα προσφέροντας υπηρεσίες Ομορφιάς σε κάποιον άλλο. Πρέπει όμως να το κάνεις με αγάπη και υπομονή.

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Στόχος μου είναι να γίνω μια επιτυχημένη makeup artist, αλλά παράλληλα με γοητεύει και ο χώρος της αισθητικής ιατρικής. Ήδη πριν την αποφοίτηση μου είχα ξεκινήσει την πρώτη μου συνεργασία με δερματολογικό ιατρείο.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US