Ηρώ Κορδώνη

Σχολές-Μαγειρικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Κορδώνη-Ηρώ
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, Sense (Βραβείο Michelin Plate)

Ηρώ Κορδώνη. Εργάζεται ως Chef De Partie στο Sense (Βραβείο Michelin Plate)

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Η τέχνη να δημιουργείς και ό,τι έχεις σκεφτεί και εκτελέσει να φτάνει να το απολαμβάνουνάνθρωποι που δεν τους γνωρίζεις. Η μαγειρική είναι ανεξάντλητη. Μαθαίνεις κάθε μέρα κάτι καινούργιο.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο IEKPRAXIS;

Η συνεχής εκπαίδευση με σεμινάριακαι η συμμετοχή μας σε μαγειρικές εκδηλώσεις, όπου μας δίνονταν η ευκαιρία να δείξουμε την δουλειά μας και να μάθουμε να δουλεύουμε ομαδικά.


Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το PRAXIS ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι συνεργασίες με σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου, η άρτια οργάνωση σεμιναρίων, το εκπαιδευτικό υλικό και φυσικά τα εργαστήριά του.


Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Οι θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που έχω αποκομίσει κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, μου έχουν δώσει επαγγελματικό προβάδισμα και πλεονέκτημα στη δουλειά μου.


Τι θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να μη σταματά να εξελίσσεται και να μαθαίνει.


Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Κάθε άνθρωπος θέτει τους προσωπικούς του στόχους και για μένα επαγγελματική επιτυχία είναι οι καλές συνεργασίες με καταξιωμένους συναδέλφους που πρώτα διδάσκουν ήθος και έπειτα μαγειρική. Και γι’ αυτό ευχαριστώ όλους τους δασκάλους μου στο ΙΕΚ PRAXIS.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία