Ιωάννα Τσαλούμα

ιωάννα τσαλούμα απόφοιτος βοηθός εργοθεραπείας ιεκ praxis
Β. Εργοθεραπείας, κέντρο "Εύλογο Έργο"

Ιωάννα Τσαλούμα. Β. Εργοθεραπείας στο κέντρο "Εύλογο Έργο".

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Η αγάπη μου για τα παιδιά, καθώς και η επιθυμία μου να βοηθάω ανθρώπους που έχουν την ανάγκη να βελτιωθούν και να εξελιχθούν.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου που απέκτησα είναι ότι γνώρισα ανθρώπους με γνώσεις και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Πήρα γνώσεις και εμπειρίες από όλους τους καθηγητές, αλλά και από τον τομέα της πρακτικής.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Το Praxis είναι μια σχολή που έχει εξοπλισμούς και προσφέρει παροχές στους σπουδαστές. Επίσης έχει αξιόλογους και αξιότιμους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου, σε κάθε βήμα και είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Πιστεύω πως απέκτησα περισσότερη υπομονή, ψυχραιμία, υψηλό αίσθημα ευθύνης, επικοινωνιακές δεξιότητες, ευγένεια και όρεξη για συνεχή εκπαίδευση και μάθηση.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Ότι είναι ένα αξιόλογο επάγγελμα με καλές προοπτικές, αρκεί να έχεις αγάπη και θέληση να βοηθάς το συνάθρωπό σου.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να γίνω μια σπουδαία επαγγελματίας με αρκετές γνώσεις και εμπειρίες, ώστε να αντιμετωπίζω και να επιλύω καταστάσεις με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία