Χρυσάνθη Πλάκα

Χρυσάνθη Πλάκα
Χρυσάνθη Πλάκα
Β. Φυσικοθεραπείας, Φυσικοθεραπευτήριο "I. Μαυρόπουλος"

Χρυσάνθη Πλάκα

Χρυσάνθη Πλάκα. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. Εργάζεται στο Φυσικοθεραπευτήριο «ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».

Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Όλη μου η οικογένεια ασχολείται με τον αθλητισμό και με τη φυσικοθεραπεία. Έτσι έμαθα και εγώ από μικρή να τα αγαπάω και ασχολήθηκα από νωρίς με το βόλεϋ και με το ποδόσφαιρο. Είχα επαφή με τη φυσικοθεραπεία μέσω του αθλητισμού και μέσω των συγγενών μου που ασχολούνται με το επάγγελμα και μου άρεσε πολύ.

 • Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Μου άρεσαν πολύ τα εργαστηριακά μαθήματα γιατί βλέπαμε στην πράξη ό,τι χρειαζόταν να μάθουμε και αυτό έκανε τη μάθηση πολύ πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Επιπλέον μέσω της πρακτικής ήρθα σε επαφή με πολλούς ασθενείς, κάποιοι από τους οποίους είχαν και Ειδικές Ανάγκες, και μέσα από αυτό έμαθα πολλά πράγματα.

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Κατ’αρχάς και μόνο η ύπαρξή του στην πόλη μας, μας δίνει δυνατότητα να έχουμε πρόσβαση στην εκπαίδευση και να κάνουμε το επάγγελμα που θέλουμε. Επιπλέον υπάρχει μεγάλη βοήθεια και υποστήριξη στην επαγγελματική αποκατάσταση.

 • Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Οι γνώσεις που πήρα στις σπουδές μου είναι σημαντικές. Ωστόσο ξεχωρίζουν και οι δεξιότητες που ανέπτυξα όπως υπευθυνότητα και ψυχική δύναμη, ειδικά επειδή ασχολήθηκα με παιδιά με ειδικές ανάγκες στην πρακτική.

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Είναι ένα επάγγελμα με πολύ ενδιαφέρον γιατί συναντάς πολλά καινούρια πράγματα κάθε μέρα, ωστόσο χρειάζεται να έχει κάποιος πολύ θέληση για να αντεπεξέλθει. Πολλές φορές απαιτείται ιδιαίτερη ψυχική δύναμη και πρέπει να έχεις διάθεση για προσφορά και να αγαπάς τον άνθρωπο. Εάν τα έχεις αυτά, σίγουρα -εκτός από επαγγελματική αποκατάσταση- θα βιώσεις και έντονες συγκινήσεις μέσω της προσφοράς σου.

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θέλω να συνεχίσω να ασχολούμαι σταθερά με τη φυσικοθεραπεία, να εξελίσσομαι συνέχεια και να παρακολουθήσω όσο περισσότερα σεμινάρια μπορώ, ώστε να μαθαίνω συνέχεια τα νέα του κλάδου. Και φυσικά, πάντοτε να βοηθάω αποτελεσματικά όλους τους ασθενείς που θα προτιμούν εμένα ως επαγγελματία.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US