Χριστίνα Βούτση

ΙΕΚ-Παιδαγωγικά-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Βούτση-Χριστίνα
Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων σε Ιδιωτικό Παιδικό Σταθμό

Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει άριστες εγκαταστάσεις και ένα ευχάριστο κλίμα, τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από το διοικητικό προσωπικό.

Με τις συχνές εκπαιδευτικές επισκέψεις σε εκθέσεις, μουσεία και σεμινάρια, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ερχόμαστε πιο κοντά και δημιουργείται ένα κλίμα ενεργητικότητας και αλληλοϋποστήριξης. 

Τα εφόδια σε γνωστικό επίπεδο ήταν πλούσια και με δυνατότητα να προσαρμόζονται σε κάθε επαγγελματική δυσκολία που μπορούμε να αντιμετωπίσουμε!

Είμαι πολύ αισιόδοξη για το επαγγελματικό μέλλον μου και βασίζομαι πολύ στην βοήθεια που δίνει στην κατεύθυνση της επαγγελματικής αποκατάστασης το προσωπικό του ΙΕΚ PRAXIS.

Για τους λόγους αυτούς θα συνιστούσα την φοίτηση στο ΙΕΚ PRAXIS σε οποιοδήποτε άτομο ενδιαφέρεται για πραγματικά καλού επιπέδου σπουδές ΙΕΚ.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία