Χαρούλα Μπασινά

ΜΠΑΣΙΝΑ ΧΑΡΟΥΛΑ απόφοιτη ιεκ φυσικοθεραπείας ιεκ praxis
Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Atlantica Dreams Resort and Spa – Sensatori Rhodes

Χαρούλα Μπασινά. Βοηθός Φυσικοθεραπείας, Atlantica Dreams Resort and Spa – Sensatori Rhodes.

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Από μικρή είχα πολλά ερεθίσματα στον περίγυρό μου ώστε να επιλέξω τον κλάδο της φυσικοθεραπείας. Και επιπλέον, αγαπάω να βοηθάω και να προσφέρω στο συνάνθρωπο.

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου κατά την περίοδο των σπουδών μου ήταν τα πρακτικά μαθήματα με τους καθηγητές και τα σεμινάρια τα οποία επιτεύχθηκαν.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ ότι το χαρακτηρίζει η οργάνωση του προγράμματος και η αφοσίωση των ειδικών όπως επίσης και τα βιβλία των οποίων το περιεχόμενο είναι υπέρ αρκετό και πλούσιο για να μας διδάξει.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το πιο δυνατό μου προσόν που απέκτησα μέσα από την περίοδο των σπουδών μου είναι η αφοσίωσή μου σε αυτό που επέλεξα.

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμά μου, θα είχα να προτείνω πως αν το θέλει πραγματική με όλη του τη θέληση και την ψυχή του, να το ακολουθήσει διότι απαιτεί αφοσίωση και υπευθυνότητα. Αν απλά θέλει να κάνει κάτι για να απασχολείται επαγγελματικά, καλύτερα να μη ασχοληθεί ούτε στο ελάχιστο. Η ανθρώπινη ζωή δεν είναι παιχνίδι.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Σε 6 χρόναι από τώρα, επαγγελματικά, θα ήθελα να έχω εξειδικευτεί πλήρως  και να έχω το δικό μου κέντρο αποκατάστασης (όσο αυτό είναι εφικτό).

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία