Χαρά Διαμάντη

Χαρά Διαμάντη
Χαρά Διαμάντη
Μακιγιάζ & Αισθητικής "Angie's Beauty Spa"

Χαρά Διαμάντη

Χαρά Διαμάντη, Εργάζεται ως Β. Αισθητικός και nail Artist στο «Angie’s beauty spa»

‘Ετος αποφοίτησης 2016  IEK PRAXIS Χαλκίδας

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το κίνητρο για να σπουδάσω αισθητική ήταν η αγάπη μου για την Ομορφιά. Μου αρέσει να βλέπω γύρω μου περιποιημένους ανθρώπους και θέλω να μπορώ να συμβάλλω σ΄αυτό.

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Σίγουρα όλα τα fashion shows στα οποία πήρα μέρος είτε ως μοντέλο είτε ως δημιουργός. Ανακάλυψα μαζί με τους υπέροχους καθηγητές μου τη χαρά και την ένταση του να δουλεύεις σε events υψηλών απαιτήσεων. Γνώρισα από «πρώτο χέρι» πως γίνεται ο καθηγητής σου να σε καθοδηγεί και να «ανεβάζει» τα επίπεδα της δημιουργικότητας και του ταλέντου σου όλο και περισσότερο. Και στη λήξη της κάθε εκδήλωσης η χαρά της δημιουργίας να νικάει ακόμη και την κούραση που σε έχει καταβάλλει.

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Δυνατοί καθηγητές, όλοι επαγγελματίες του κλάδου και σωστή υποστήριξη από τη διοίκηση. Μικρά τμήματα, έτσι που η πρακτική εξάσκηση στο εργαστήριο να είναι για όλους αποτελεσματική, αναλώσιμα υλικά άφθονα για όλους τους μαθητές. Αλλά πάνω από όλα η πραγματική αγάπη και συνεχής φροντίδα της σχολής για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους.

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Πρώτα άριστη γνώση των τεχνικών της Αισθητικής, αν και αγαπώ πιο πολύ την ενασχόληση με το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων, έπειτα ένα σωστό επαγγελματικό προφίλ το οποίο μου επιτρέπει να κινούμε με αυτοπεποίθηση στους χώρους δουλειάς και να διεκδικώ θέσεις εργασίας.

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Η επιλογή της σχολής παίζει για μένα πολύ σημαντικό ρόλο. Αν κάνεις λάθος σε αυτό, όσο και να αγαπάς αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις σαν επάγγελμα, δεν θα μπορέσεις τελικά να το κατακτήσεις. Το ΙΕΚ Praxis ήταν για μένα η πιο σωστή επιλογή.

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Προς το παρόν «συλλέγω» επαγγελματικές εμπειρίες. Σίγουρα σκέφτομαι να ανοίξω μία δική μου επιχείρηση στο χώρο της Ομορφιάς και ελπίζω να το καταφέρω σύντομα.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US