Χαρά Διαμάντη

σχολές-αισθητικής-ιεκ-praxis-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Διαμάντη-Χαρά
Αισθητικής & Μακιγιάζ, "Angie's Beauty Spa"

Χαρά Διαμάντη, Εργάζεται ως Β. Αισθητικός και nail Artist στο «Angie’s beauty spa»

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το κίνητρο για να σπουδάσω αισθητική ήταν η αγάπη μου για την Ομορφιά. Μου αρέσει να βλέπω γύρω μου περιποιημένους ανθρώπους και θέλω να μπορώ να συμβάλλω σ΄αυτό.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Σίγουρα όλα τα fashion shows στα οποία πήρα μέρος είτε ως μοντέλο είτε ως δημιουργός. Ανακάλυψα μαζί με τους υπέροχους καθηγητές μου τη χαρά και την ένταση του να δουλεύεις σε events υψηλών απαιτήσεων. Γνώρισα από «πρώτο χέρι» πως γίνεται ο καθηγητής σου να σε καθοδηγεί και να «ανεβάζει» τα επίπεδα της δημιουργικότητας και του ταλέντου σου όλο και περισσότερο. Και στη λήξη της κάθε εκδήλωσης η χαρά της δημιουργίας να νικάει ακόμη και την κούραση που σε έχει καταβάλλει.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Δυνατοί καθηγητές, όλοι επαγγελματίες του κλάδου και σωστή υποστήριξη από τη διοίκηση. Μικρά τμήματα, έτσι που η πρακτική εξάσκηση στο εργαστήριο να είναι για όλους αποτελεσματική, αναλώσιμα υλικά άφθονα για όλους τους μαθητές. Αλλά πάνω από όλα η πραγματική αγάπη και συνεχής φροντίδα της σχολής για τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα την καριέρα τους.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Πρώτα άριστη γνώση των τεχνικών της Αισθητικής, αν και αγαπώ πιο πολύ την ενασχόληση με το μακιγιάζ και την περιποίηση άκρων, έπειτα ένα σωστό επαγγελματικό προφίλ το οποίο μου επιτρέπει να κινούμε με αυτοπεποίθηση στους χώρους δουλειάς και να διεκδικώ θέσεις εργασίας.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Η επιλογή της σχολής παίζει για μένα πολύ σημαντικό ρόλο. Αν κάνεις λάθος σε αυτό, όσο και να αγαπάς αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις σαν επάγγελμα, δεν θα μπορέσεις τελικά να το κατακτήσεις. Το ΙΕΚ Praxis ήταν για μένα η πιο σωστή επιλογή.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Προς το παρόν «συλλέγω» επαγγελματικές εμπειρίες. Σίγουρα σκέφτομαι να ανοίξω μία δική μου επιχείρηση στο χώρο της Ομορφιάς και ελπίζω να το καταφέρω σύντομα.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία