Γιώργος Σωτηρλάρης

Ιεκ-Πληροφορικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Σωτηρλάλης-Γιώργος
Web Designer, Εταιρεία "Total PC Solutions"

Γιώργος Σωτηρλάρης.  Web Designer Developer. Εργάζεται στην εταιρεία «Total Pc Solutions»

Έτος αποφοίτησης 2014 ΙΕΚ PRAXIS Χαλκίδας

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Οι προοπτικές που έχει, αφού ζούμε σε μία αναπτυσσόμενη τεχνολογική εποχή και το γεγονός ότι πάντα θα βρίσκομαι σε επαγρύπνηση, μιας και στο χώρο αυτό τα πάντα αλλάζουν με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για πρώτη φορά εισήλθα επί της ουσίας στον «κόσμο» των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πέρασα δηλαδή από το επίπεδο της αυτομόρφωσης στο επίπεδο της ουσιαστικής γνώσης. Αυτό με έκανε να αγαπήσω ακόμα περισσότερο το αντικείμενο των σπουδών μου και να προσπαθήσω να γίνομαι καλύτερος.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Πιστεύω ότι η μεθοδικότητα, η οργάνωση στο PRAXIS, το περιεχόμενο και ο τρόπος διδασκαλίας των μαθημάτων, αλλά και οι εκπαιδευτές, βοηθούν τους σπουδαστές να καταρτιστούν επαγγελματικά και να αποκτήσουν όλα τα εφόδια που απαιτούνται, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν ως επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Μερικά από τα προσόντα που απέκτησα, ως επαγγελματίας, μέσω των σπουδών μου, είναι η οργάνωση, η υπευθυνότητα και η συνέπεια. Τα στοιχεία αυτά, σε συνδυασμό με τις γνώσεις που αποκόμισα, πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν – και ήδη με βοήθησαν - να ανταποκριθώ στις υποχρεώσεις μου τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άνθρωπος.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Αν κάποιος ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα μου, θα του πρότεινα να σκεφτεί πρωτίστως αν όντως του αρέσει ο τομέας και της τεχνολογίας γενικότερα και των ηλεκτρονικών υπολογιστών ειδικότερα. Έπειτα, θα του υπενθύμιζα ότι η ενασχόληση με το επάγγελμα αυτό απαιτεί δια βίου μάθηση, αφού η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται. Άρα, ο κάθε εργαζόμενος πρέπει να είναι σε θέση να μαθαίνει και να αφομοιώνει διαρκώς νέες γνώσεις.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να έχω εξελιχθεί στον χώρο της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών, να είμαι πολύπλευρα καταρτισμένος και να έχω κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία