Γιώργος Γεμελιάρης

Γιώργος Γεμελιάρης
Β. Προπονητή Ποδοσφαίρου, ΑΕ Χαλανδρίου

 Γιώργος Γεμελιάρης. Β. Προπονητή Ποδοσφαίρου ΑΕ Χαλανδρίου. 

Προπονητής Αθλημάτων στο ΙΕΚ PRAXIS

Βοηθός Προπονητή Ποδοσφαίρου στην αντρική ομάδα, καθώς και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου (στα τμήματα Αστεράκια προ τζούνιορ, τζούνιορ, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι) της ΑΕ Χαλανδρίου (Α’ Αθηνών)

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

  • Η αγάπη μου για τον αθλητισμό και η θέληση μου να μείνω στον κλάδο αυτό, ήδη από την παιδική και εφηβική μου ηλικία!

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο PRAXIS;

  • Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου θα έλεγα ότι ήταν κατά κύριο λόγο τα σεμινάρια που παρακολούθησα από διακεκριμένους στο είδος  τους  επαγγελματίες.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το IEK Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

  • Ο μικρός αριθμός μαθητών στα τμήματα και οι άριστα καταρτισμένοι εκπαιδευτικοί του!

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

  • Οι θεωρητικές γνώσεις πάνω στην προπονητική και στα παιδαγωγικά. Επίσης μέσω τον πρακτικών μαθημάτων η δυνατότητα διδασκαλίας στους ασκούμενους και ιδιαίτερα σε αυτούς από μικρές ηλικίες.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

  • Ότι αν το αγαπάει και το θέλει πραγματικά να το κάνει χωρίς καμία αμφιβολία γιατί μπορεί να του προσφέρει πολλά πράγματα, όχι μόνο σαν επαγγελματία  αλλά  και σαν άνθρωπο.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

  • Αρχικά να μπορώ να ζώ αξιοπρεπώς μέσω του επαγγέλματος που αγαπάω και με κάνει ευτυχισμένο. Επίσης θα ήθελα να έχω φτάσει σε ένα κάλο επίπεδο προπονητικά και να έχω πάρει όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία