Γεωργία Μανιάτη

σχολή-κομμωτικής-ιεκ-praxis-απόφοιτη-γεωργία-μανιάτη
Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Κομμωτήριο "Beauty Salon"

Γεωργία Μανιάτη. Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Κομμωτήριο "BEAUTY SALON".

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε η ιδέα να ακολουθήσω το επάγγελμα της κομμώτριας. Το θεωρώ πολύ δημιουργικό, νομίζω πως δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Πολύ σημαντική, εκτός μαθημάτων μέσα στα εργαστήρια της σχολής, ήταν τα σεμινάρια υψηλού επιπέδου που παρακολουθήσαμε και τα show στα οποία είχαμε συμμετάσχει στην υλοποίηση τους και είχαμε παρευρεθεί.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Πολύ καλή επικοινωνία με το διοικητικό προσωπικό και τους καθηγητές. Διαρκής ενημέρωση για καινούρια προϊόντα και τεχνικές. Εξαιρετική επίσης η αποκλειστική συνεργασία με την καλύτερη μάρκα, την Redken, γιατί μαθαίναμε πρώτοι τις νέες τάσεις στο κούρεμα και στο χρώμα, κατευθείαν από την Νέα Υόρκη.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Η αποφασιστικότητα είναι ένα από αυτά. Επίσης με βοήθησε να καταλάβω πως τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι και με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές να τα ξεπερνώ και να τα διορθώνω.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Πως όλα τα επαγγέλματα είναι κουραστικά πόσο μάλλον αυτό της κομμωτικής που έχει να κάνει με πολύωρη ορθοστασία. Το θέμα είναι να πηγαίνεις στη δουλειά σου με χαμόγελο. Οπότε η δημιουργικότητα και η φαντασία της κομμωτικής βοηθάει.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να έχω εξελιχθεί σε ότι καινούριο, Να δω διάφορες τεχνικές από όλον τον κόσμο και γιατί όχι, να διδάσκω.

 

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία