Ευαγγελία Κρινή

Ευαγγελία Κρινή
Ευαγγελία Κρινή
Προπονήτρια Αθλημάτων "Halkida Basketball Academy"

Ευαγγελία Κρινή

Ευαγγελία Κρινή. Προπονήτρια Αθλημάτων “Halkida Basketball Academy”.

‘Ετος αποφοίτησης 2019  IEK PRAXIS Χαλκίδας

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Οι λόγοι που με έκαναν να επιλέξω αυτό το επάγγελμα είναι ότι ασχολούμαι πάρα πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και επειδή θα ήθελα να είμαι δίπλα στα παιδιά και αν γίνεται στη συνέχεια και σε μεγάλους ανθρώπους και να τους δώσω τις γνώσεις μου και την αγάπη μου για τον αθλητισμό.

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Αρχικά η γνωριμία μου με πολλά άτομα είτε μέσα στη σχολή, είτε από τα σεμινάρια που κάναμε και στη Χαλκίδα και στην Αθήνα. Και φυσικά οι συναναστροφή μου με μεγάλους προπονητές που μοιράστηκαν μαζί μας εμπειρίες τους από το παρελθόν.

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Το Praxis το θεωρώ ως μια επιτυχημένη επιλογή για το επάγγελμά μου διότι μέσα από όλα αυτά τα μαθήματα και τα σεμινάρια εμπλούτισε τις γνώσεις πάνω σε κάτι που αγαπώ.

Επίσης πιστεύω πως το χαρακτηρίζω ως επιτυχημένη επιλογή, εξαιτίας και των επιτυχημένων καθηγητών που είχα δίπλα μου αυτά τα δύο χρόνια.

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το πιο δυνατό μου προσόν που απέκτησα μέσα από τη σχολή ήταν η υπομονή – ψυχραιμία στο πώς να αντιμετωπίζω την κάθε ηλικία σε μια ακαδημία που θα δουλεύω και επειδή εργάζομαι ήδη το έχω παρατηρήσει πολλές φορές στον ευατό μου.

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμά μου το προτείνω ανεπιφύλακτα αν πραγματικά αγαπάει τον αθλητισμό διότι πέρα από τα παραπάνω γνώσεις κερδίζει και αρκετές εμπειρίες – ταξίδια με μια ομάδα που φυσικά είναι κάποια συν για το βιογραφικό του στο μέλλον.

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο στόχο για ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα διότι στην ομάδα που βρίσκομαι είμαι αρκετά ευχαριστημένη και οι στόχοι μου έχουν να κάνουν με τις επιτυχίες της ομάδας που πιστεύω ότι μέσα από τη συνολική επιτυχία θα έχω και ατομικές ως προπονήτρια.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US