Ελευθερία Σίδερη

ιεκ-λογιστικής-ιεκ-praxis-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Σίδερη-Ελευθερία
Στέλεχος Λογιστηρίου, Λογιστήριο ΑΒ Βασιλόπουλος

Ελευθερία Σίδερη. Στέλεχος Λογιστηρίου. Εργάζεται στο Λογιστήριο του ΑΒ Βασιλόπουλος.

 

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Ήθελα ένα επάγγελμα με προοπτικές και δυνατότητες εξέλιξης. Μου άρεσε η διοικητική εργασία και με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της οικογένειας μου και συγκεκριμένα του πατέρα μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τη λογιστική.

 

  • Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Τις σπουδαιότερες εμπειριες τις απέκτησα μέσα από τα μαθήματα που διδαχτήκαμε και τις νέες οπτικές που μου έδωσαν, καθώς δεν απέκτησα μόνο γνώσεις αλλά ανέπτυξα και αρκετές δεξιότητες από την εκπαίδευσή μου.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Ο τρόπος που γίνεται η εκπαίδευση και η βοήθεια και υποστήριξη που παρέχουν καθόλη τη διάρκεια, αλλά και μετά τις σπουδές, με έκανε να νιώθω ότι μπορώ να βρω εργασία και να τα καταφέρω να αντεπεξέλθω.

 

  • Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Το δυνατό προσόν ως επαγγελματίας, που απέκτησα μεσω των σπουδων μου, ειναι η μόρφωση και οι γνώσεις που απέκτησα. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους άψογους καθηγητές που είχαμε.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Καταρχάς συνιστώ σίγουρα αυτό το επάγγελμα σε όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά να έχει μία επαγγελματική σταδιοδρομία διότι σου δίνει δυνατότητες και πάντα υπάρχει ζήτηση. Αρκεί κάποιος να έχει διάθεση για δουλειά και να επενδύσει σε σωστές σπουδές.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την παρούσα εργασία μου και θα ήθελα να συνεχίσω την πορεία μου στη λογιστική.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία