Έλενα Πασσά

Έλενα Πασσά
Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας, "Ευστράτιος Πασσάς Μον. ΕΠΕ"

Έλενα Πασσά, Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομία;, εργάζεται στην εταιρεία ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΣΣΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Αφορμή για την επιλογή της ειδικότητας μου στάθηκε η ύπαρξη της οικογενειακής επιχείρησης στην οποία έτσι και αλλιώς βοηθούσα. Οι σύμβουλοι εκπαίδευσης του Praxis με βοήθησαν να καταλάβω τι περιλαμβάνουν οι σπουδές και αποφάσισα ότι είναι αυτό που χρειάζομαι για να προχωρήσω στη δουλειά μου.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Όλη η διάρκεια των σπουδών είναι μια εμπειρία γιατί γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους (καθηγητές και σπουδαστές) και η αλληλεπίδραση μαζί τους με έκανε καλύτερη.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να εξελιχθεί λόγω κατάρτισης αλλά και λόγω πολύ καλών υποδομών. Επίσης το ΙΕΚ βοηθάει στην εξεύρεση πρακτικής και κατά συνέπεια στην επαγγελματική αποκατάσταση.

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Απέκτησα πολλές γνώσεις σε πολλά αντικείμενα, τα οποία μπορώ να πω ότι αγνοούσα προηγουμένως πόσο σημαντικά είναι στην εξέλιξη μίας επιχείρησης. Επίσης έχω εξελιχθεί πολύ στο κομμάτι της συνεργασίας μέσα από την αλληλεπίδραση με τους συμμαθητές μου.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Είναι πολύ καλό επάγγελμα, ωστόσο εάν το ακολουθήσει κάποιος χρειάζεται να είναι προετοιμασμένος για αρκετή μελέτη σε διάφορα αντικείμενα σχετικά με τη διοίκηση. Εάν όμως το κάνει θα δει πραγματική διαφορά στην εργασία του.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θέλω να αξιοποιήσω όλες τις γνώσεις που έχω πάρει για το καλό της οικογενειακής μας επιχείρησης και να την εξελίξω και άλλο. Για παράδειγμα θα ήθελα να έχω καταφέρει να επεκταθούμε σε συνεργασίες στο εξωτερικό.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία