Ειρήνη Λάλα

Σχολές-Ζαχαροπλαστικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Λάλα-Ειρήνη
Τεχνικός Ζαχαροπλαστικής, "Τερκενλής"

Ειρήνη Λάλα. Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής. Εργάζεται ως Ζαχαροπλάστης στα Ζαχαροπλαστεία ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ (και πριν από αυτό στα «ΑΡΤΟΣ & ΤΕΧΝΗ» και «STREET 41»)

Απόφοιτος ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα, 2013

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Από μικρή αγαπούσα πολύ όλες τις δραστηριότητες που είχαν να κάνουν με ανακατέματα, ζυμώματα κλπ. Μεγαλώνοντας άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά μέχρι που ήρθε η στιγμή της απόφασης ότι θα ακολουθήσω αυτή την τέχνη ως επάγγελμα. 

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Η γνωριμία μου με καταξιωμένους επαγγελματίες της Ζαχαροπλαστικής όπως οι Δ. Παπαντωνίου και Χ. Νάκος. Φοβερό μάθημα και απίστευτη μετάδοση γνώσεων. Πραγματικά στη λήξη του κάθε μαθήματος νιώθεις ότι έχεις αποκτήσει  περισσότερα από όσα φανατάστηκες ή περίμενες.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Υψηλό επίπεδο καθηγητών, σωστά οργανωμένα εργαστήρια, λίγοι μαθητές σε κάθε τμήμα, ομαδικό πνεύμα και κοινή γραμμή σε σχέση με τη λειτουργία της σχολής από όλους.  

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Γρήγορη προσαρμογή στους επαγγελματικούς χώρους, ταχύτητα και συνεχή βελτίωση στις τεχνικές μου.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Απαιτητικό επάγγελμα όπως όλα στην εστίαση. Χρειάζεται πολύ υπομονή, διάβασμα, επιμονή στους στόχους και ερεθίσματα για έμπνευση κα δημιουργία.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να εμπλουτίζω συνεχώς τις γνώσεις μου και να καταφέρω να γίνω μια επιτυχημένη pastry chef όπως οι καθηγητές μου.

 

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία