Δημήτρης Αναστασιάδης

Δημήτρης Αναστασιάδης
Δημήτρης Αναστασιάδης
Τεχνικός Κομμωτικής, Hair Colorist "Michalis Anousakis Hair"

Δημήτρης Αναστασιάδης

Δημήτρης Αναστασιάδης, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Hair Colorist “Michalis Anousakis Hair”

Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας

Δύο χρόνια στο ΙΕΚ PRAXIS, μια διαδρομή που πέρασε τόσο γρήγορα, όμως και τόσο έντονα.

Shows, παρουσιάσεις, εξετάσεις και ασυναγώνιστοι καθηγητές, συνθέτουν ένα σύνολο εμπειριών και υπογραμμίζουν την ανωτερότητα του ΙΕΚ Praxis σε σχέση με οποιοδήποτε άλλη Anchorσχολή.

Το ωραίο κλίμα της σχολής, η σωστή και συνεχήςεπικοινωνία και συνεννόηση με το προσωπικό του ΙΕΚ, καθώς επίσης και το πάθος των καθηγητών, των σπουδαστών και το δικό μου για την κομμωτική, με συνόδευσαν κατά τα 2 έτη σπουδών μου, μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής μου πορείας και το ξεκίνημα της επαγγελματικής μου ζωής.

Τα σωστά και ολοκληρωμέναεπαγγελματικά εφόδια που παρέχει η σχολή, τα πολύ καλά και σύγχρονα εργαστήρια, αλλά κυρίως η ποικιλία των εκδηλώσεων και οι συχνές openBeautyWeeks, θέτουν τους μαθητές σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας και τους δίνουν σημαντικές επαγγελματικές εμπειρίες, ήδη από την περίοδο των σπουδών τους.

Αποκορύφωμα όλων αυτών νομίζω πως ήταν η συμμετοχή μου στο τελικό show επαγγελματιών Κομμωτών της REDKEN, όπου δούλεψα πυρετωδώς μαζί με πολύ γνωστούς Κομμωτές της Αθήνας.

Ήταν για μένα μεγάλη καταξίωση να με επιλέξουν τόσο σπουδαίοι επαγγελματίες για να σταθώ δίπλα τους επάξια σαν τεχνίτης βαφείου που είναι από τα πιο δύσκολα τμήματα του κομμωτηρίου.

Εύχομαι καλές σπουδές, κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στους υπάρχοντες και στους μελλοντικούς σπουδαστές του IEK Praxis!! 

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US