Δημήτρης Αναστασιάδης

σχολές-κομμωτικής-ιεκ-praxis-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Αναστασιάδης-Δημήτρης
Τεχνικός Κομμωτικής, Hair Colorist "Michalis Anousakis Hair"

Δημήτρης Αναστασιάδης, Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης, Hair Colorist "Michalis Anousakis Hair"

Έτος αποφοίτησης 2015 ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας

 

Δύο χρόνια στο ΙΕΚ PRAXIS, μια διαδρομή που πέρασε τόσο γρήγορα, όμως και τόσο έντονα.

Shows, παρουσιάσεις, εξετάσεις και ασυναγώνιστοι καθηγητές, συνθέτουν ένα σύνολο εμπειριών και υπογραμμίζουν την ανωτερότητα του ΙΕΚ Praxis σε σχέση με οποιοδήποτε άλλη σχολή.

Το ωραίο κλίμα της σχολής, η σωστή και συνεχήςεπικοινωνία και συνεννόηση με το προσωπικό του ΙΕΚ, καθώς επίσης και το πάθος των καθηγητών, των σπουδαστών και το δικό μου για την κομμωτική, με συνόδευσαν κατά τα 2 έτη σπουδών μου, μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής μου πορείας και το ξεκίνημα της επαγγελματικής μου ζωής.

Τα σωστά και ολοκληρωμέναεπαγγελματικά εφόδια που παρέχει η σχολή, τα πολύ καλά και σύγχρονα εργαστήρια, αλλά κυρίως η ποικιλία των εκδηλώσεων και οι συχνές openBeautyWeeks, θέτουν τους μαθητές σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας και τους δίνουν σημαντικές επαγγελματικές εμπειρίες, ήδη από την περίοδο των σπουδών τους.

Αποκορύφωμα όλων αυτών νομίζω πως ήταν η συμμετοχή μου στο τελικό show επαγγελματιών Κομμωτών της REDKEN, όπου δούλεψα πυρετωδώς μαζί με πολύ γνωστούς Κομμωτές της Αθήνας.

Ήταν για μένα μεγάλη καταξίωση να με επιλέξουν τόσο σπουδαίοι επαγγελματίες για να σταθώ δίπλα τους επάξια σαν τεχνίτης βαφείου που είναι από τα πιο δύσκολα τμήματα του κομμωτηρίου.

Εύχομαι καλές σπουδές, κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στους υπάρχοντες και στους μελλοντικούς σπουδαστές του IEK Praxis!! 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία