Δημήτρης Αναστασιάδης

σχολές-κομμωτικής-ιεκ-praxis-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Αναστασιάδης-Δημήτρης
Τεχνικός Κομμωτικής, Hair Colorist "Michalis Anousakis Hair"

 

Δύο χρόνια στο ΙΕΚ PRAXIS, μια διαδρομή που πέρασε τόσο γρήγορα, όμως και τόσο έντονα.

Shows, παρουσιάσεις, εξετάσεις και ασυναγώνιστοι καθηγητές, συνθέτουν ένα σύνολο εμπειριών και υπογραμμίζουν την ανωτερότητα του ΙΕΚ Praxis σε σχέση με οποιοδήποτε άλλη σχολή.

Το ωραίο κλίμα της σχολής, η σωστή και συνεχήςεπικοινωνία και συνεννόηση με το προσωπικό του ΙΕΚ, καθώς επίσης και το πάθος των καθηγητών, των σπουδαστών και το δικό μου για την κομμωτική, με συνόδευσαν κατά τα 2 έτη σπουδών μου, μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής μου πορείας και το ξεκίνημα της επαγγελματικής μου ζωής.

Τα σωστά και ολοκληρωμέναεπαγγελματικά εφόδια που παρέχει η σχολή, τα πολύ καλά και σύγχρονα εργαστήρια, αλλά κυρίως η ποικιλία των εκδηλώσεων και οι συχνές openBeautyWeeks, θέτουν τους μαθητές σε άμεση επαφή με την αγορά εργασίας και τους δίνουν σημαντικές επαγγελματικές εμπειρίες, ήδη από την περίοδο των σπουδών τους.

Αποκορύφωμα όλων αυτών νομίζω πως ήταν η συμμετοχή μου στο τελικό show επαγγελματιών Κομμωτών της REDKEN, όπου δούλεψα πυρετωδώς μαζί με πολύ γνωστούς Κομμωτές της Αθήνας.

Ήταν για μένα μεγάλη καταξίωση να με επιλέξουν τόσο σπουδαίοι επαγγελματίες για να σταθώ δίπλα τους επάξια σαν τεχνίτης βαφείου που είναι από τα πιο δύσκολα τμήματα του κομμωτηρίου.

Εύχομαι καλές σπουδές, κάθε επιτυχία και καλή σταδιοδρομία στους υπάρχοντες και στους μελλοντικούς σπουδαστές του IEK Praxis!! 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία