Αθηνά Γεωργοσοπούλου

Αθηνά Γεωργοσοπούλου
Αθηνά Γεωργοσοπούλου
Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας

Αθηνά Γεωργοσοπούλου

Αθηνά Γεωργοσοπούλου, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας

‘Ετος αποφοίτησης 2018  IEK PRAXIS Χαλκίδας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Από τον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων αυτό που θέλω να ασχοληθώ είναι συγκεκριμένα τα logistics. Είναι ένας κλάδος που γνωρίζει και θα συνεχίσει να γνωρίζει συνεχή ανάπτυξη καθώς πρόκειται για βασικό τομέα για την ομαλή λειτουργία, το κέρδος και την καλή λειτουργία μιας επιχείρησης. Σημαντικό είναι το γεγονός πως δεν είναι ένα κορεσμένο επάγγελμα και προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για εργασία. Τέλος, σου δίνεται η ευκαιρία να έχεις έναν ενεργό ρόλο σε μία επιχείρηση, οργανώνοντας και διοικώντας έναν από τους πιο απαραίτητους τομείς της.

 • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Πιστεύω πως η πορεία μου από την εγγραφή μου στη σχολή έως σήμερα είναι ήδη η μεγαλύτερη μου εμπειρία διότι μαθαίνω συνεχώς από σπουδαίους ανθρώπους, όχι μόνο σημαντικά πράγματα για το επάγγελμά μου αλλά και για την καθημερινότητά μου.

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Θεωρώ πως το Praxis γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον τομέα της εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης των σπουδαστών και αυτό οφείλεται στη σωστή οργάνωση της διοίκησης και στην επιλογή καθηγητών με εξειδίκευση, γνώσεις και πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης. Ακόμη, το περιβάλλον και οι εγκαταστάσεις του ΙΕΚ είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να το επιλέξω για την εκπαίδευσή μου.

 • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Από τις σπουδές μου έως σήμερα έχω αποκομίσει πολλά προτερήματα που είναι απαραίτητα για την πορεία μου στο επάγγελμα, με τις γνώσεις που απέκτησα έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και πίστη στον εαυτό μου, τις ικανότητές μου και τους στόχους που  μπορώ να επιτύχω.

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Θα πρότεινα να το επιλέξει διότι σαν ειδικότητα θα έχει μεγάλη πορεία ανάπτυξης και έχει να προσφέρει πολλά στις επιχειρήσεις. Χρειάζεται όμως να του αρέσει πολύ το συγκεκριμένο επάγγελμα και σαν χαρακτήρας θα πρέπει να είναι δυναμικός και να του αρέσει η οργάνωση και η διοίκηση ώστε να μπορεί να επιτύχει και να προσφέρει με τη σειρά του στον τομέα αυτό.

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα στο μέλλον, μετά το ΙΙΕΚ PRAXIS, να συνεχίσω τις σπουδές μου και να τις εμπλουτίσω στο ανοιχτό πανεπιστήμιο και έπειτα ονειρεύομαι τον εαυτό μου ως επιτυχημένο στέλεχος μιας επιχείρησης. Έτσι θα έχω καταφέρει να αποκτήσω μια θέση εργασίας πάνω στην ειδικότητά μου αξιοποιώντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες που απέκτησα.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US