Άρτεμις Μαργαρίτη

Άρτεμις Μαργαρίτη
Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

Άρτεμις Μαργαρίτη. Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων

 

Ποια είναι τα δυνατά σημεία που πιστεύεις ότι διαθέτει το ΙΕΚ PRAXIS;

Το δυνατότερο σημείο του ΙΕΚ  πιστεύω είναι, το ότι είναι πιο δυναμικό και πιο ανταγωνιστικό ως προς το ανθρώπινο δυναμικό και τις εγκαταστάσεις του.

 

Τι  εφόδια πιστεύεις ότι απέκτησες κατά τις σπουδές σου;

Θεωρώ ότι έχω διδαχθεί πολλά, πάνω σε σχεδιαστικά προγράμματα, σε σχέδια στο χέρι, ακόμα και οι συζητήσεις με σπουδαστές και καθηγητές, αλλά και οι εκπαιδευτικές επισκέψεις διευρύνουν τις γνώσεις μου και την οπτική μου πάνω στο αντικείμενο των σπουδών μου.

 

Πώς θα χαρακτήριζες το σπουδαστικό περιβάλλον του ΙΕΚ PRAXIS;

Η σχέση μου με τους συμφοιτητές ήταν πολύ καλή. Ο καθένας ήταν μοναδικός και προσέφερε διαφορετικές ιδέες και λύσεις πάνω σε όποιο project κάναμε. Μα πάνω από όλα ήταν όλοι τους πολύ καλά παιδιά.

Οι καθηγητές μου ήταν άνθρωποι δημιουργικοί, με καλλιτεχνική αισθητική και ωραίο  χιούμορ, κάτι που έκανε το μάθημα ευχάριστο και αποδοτικό.

Όσο για το διοικητικό προσωπικό, τους ευχαριστώ που με βοήθησαν όσο περισσότερο γίνεται και ήταν πάντοτε δίπλα μας.

 

Πώς βλέπεις το επαγγελματικό σου μέλλον μετά τις σπουδές στο ΙΕΚ PRAXIS;

Πιστεύω ότι μετά τις σπουδές, αν και δύσκολα λόγω της κρίσης που περνάει η χώρα, θα βρω κάποια δουλεία ή αν μπορέσω θα συνεχίσω τις σπουδές μου στο εξωτερικό.

 

Θα συνιστούσες το ΙΕΚ PRAXIS σε φίλους και συγγενείς σου;

Ναι θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το ΙΕΚ PRAXIS σε όσους θα ήθελαν υψηλού επιπέδου σπουδές.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία