Αντωνία Φραγκούλη

Αντωνία Φραγκούλη
Δημοτικός Εκκλησιαστικός Παιδικός Σταθμός

Αντωνία Φραγκούλη. Εργάζεται στον Δημοτικό Εκκλησιαστικό Παιδικό Σταθμό. 

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το όνειρό μου ήταν να δουλεύω με μικρά παιδιά. Να τα φροντίζω και να τους δίνω τις πρώτες γερές βάσεις για το ξεκίνημα της σχολικής τους ζωής.

 

Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Δεν θα ξεχάσω τις Χριστουγεννιάτικες παιδικές γιορτές που διοργανώσαμε μαζί με τους καθηγητές μας στο ΩΝΑΣΕΙΟ καρδιοχειρουργικό κέντρο και στην παιδιατρική κλινική του ΙΑΣΩ, καθώς επίσης και τις εκπαιδευτικές επισκέψεις σε διάφορους φορείς και ιδρύματα που ασχολούνται με το παιδί προσχολικής ηλικίας. Συνεργαστήκαμε πολλές φορές με φιλανθρωπικές οργανώσεις και συλλόγους για να προσφέρουμε χαρά σε μικρά παιδάκια με σοβαρές ασθένειες. Ήταν πραγματικά μια καταπλητική εμπειρία για όλους μας.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Στο Praxis διδάσκεσαι αυτό που πραγματικά καλείσαι να κάνεις μετά στον εργασιακό σου χώρο. Κατασκευές, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, μουσικοκινητική αγωγή, εφόδια που δίνονται από εξειδικευμένους καθηγητές, με πολλή αγάπη για τους μαθητές. Υποστήριξη από όλους τους υπεύθυνους της σχολής, σε όλους τους μαθητές εξίσου. Όλοι φροντίζουν για έναν κοινό στόχο, την επαγγελματική μας αποκατάσταση.

 

Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Έχω πλέον αποκτήσει δεξιότητες που μου επέτρεψαν να δουλεύω με άνεση στον παδικό σταθμό που έκανα την πρακτική μου άσκηση. Έτσι, πλέον συνεχίζω να εργάζομαι εκεί, στη θέση του Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πλέον.

 

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Να είναι αληθινός, γιατί τα παιδιά αντιλαμβάνονται πολύ περισσότερα από όσα νομίζουμε.

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Ελπίζω να εξακολουθώ να κατέχω μια θέση βρεφονηπιοκόμου στον Ιδιωτικό ή το Δημόσιο Τομέα. Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθώ στην περιοχή απ΄όπου καταγόμαι και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στα παιδάκια των παιδικών σταθμών εκεί.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία