Άννα Τσίμπτση

Σχολές-Αισθητικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Τσιμπτσή-Άννα
Αισθητικής & Μακιγιάζ,"Four Seasons Beauty Institute"

Άννα Τσίμπτση. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ. Beauty Institute Four Seasons

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Η αισθητική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ειδικά για τις γυναίκες η περιποίηση είναι σημαντική όχι μόνο για την εμφάνισή αλλά και την ψυχολογία μας.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Η εκπαίδευσή μας στο Praxis είναι εστιασμένη στην επαγγελματική μας κατάρτιση. Δεν είναι μόνο θεωρητικές γνώσεις αλλά συνεχής εφαρμογές αντίστοιχες με αυτές που απαιτούνται στους χώρους εργασίας. Επίσης παρακολουθήσαμε και αρκετά σεμινάρια που μας έδωσαν αρκετές επιπλέον γνώσεις για το επάγγελμά μας.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Μας εντάσσει από νωρίς στη φιλοσοφία της επαγγελματικής ζωής και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είχαμε τη δυνατότητα από το πρώτο κιόλας εξάμηνο να έρθουμε σε επαφή με τις επιχειρήσεις του κλάδου της αισθητικής και έτσι η εκπαίδευση ήταν πληρέστερη.  

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Έχω σπουδάσει το επάγγελμά μου και έτσι έχω αποκτήσει και πολλές θεωρητικές γνώσεις που με καθιστούν πιο ικανή να αναλάβω οποιαδήποτε θεραπεία. Δεν το έχω κάνει εμπειρικά και έτσι γνωρίζω σε βάθος το αντικείμενο.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Να το κάνει εάν έχει όρεξη και θέληση γιατί είναι ένας κλάδος που απαιτεί μεγάλη προσοχή.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Έχω πρόσφατα αποφοιτήσει και είμαι ήδη υπεύθυνη στο αντικείμενο μου σε ένα μεγάλο κέντρο αισθητικής. Αυτό ήδη με ικανοποιεί πολύ.

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία