Άννα Μαρία Σέρι

Σχολές-Αισθητικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Σερί-Άννα-Μαρία
Αισθητικής & Μακιγιάζ, Κέντρο Αισθητικής στον Καναδά

Άννα - Μαρία Σέρι. Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ, Απόφοιτος Σχολής Αισθητικής ΙΕΚ PRAXIS

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το επάγγελμά μου το ονειρευόμουν από μικρή, είχα αρχίσει να φτιάχνω τα δικά μου καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης, διάβαζα βιβλία που είχαν να κάνουν με την αισθητική και γενικότερα με τον καλλωπισμό. Χαίρομαι που έκανα τη σωστή επιλογή και το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε επιτυχώς.

 

  • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου είναι οι πρακτικές που είχα κατά την διάρκεια των σπουδών μου, επειδή γνώρισα αξιόλογα άτομα του χώρου και έμαθα πολλές βασικές γνώσεις για το επάγγελμά μου.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Αυτό που ξεχώρισα από την σχολή μου είναι ότι έχει υπέροχους καθηγητές, με απίστευτες γνώσεις και ήταν δίπλα μας όταν τους χρειαζόμασταν. Όπως, επίσης όλη η σχολή είναι κοντά στον σπουδαστή και τον κατευθύνει σωστά.  

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Κατά την άποψή μου ισχυρή είναι η γνώση που πήρα από την σχολή και οι σωστές βάσεις. Χωρίς αυτά δεν θα είχα εξέλιξη στο επάγγελμα μου.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;  

Το συγκεκριμένο επάγγελμα πρέπει να το αγαπάς, να έχεις όρεξη για εξέλιξη και να σου αρέσει ότι έχει να κάνει με την ομορφιά και τον καλλωπισμό. Η «δημιουργία» είναι η λέξη κλειδί στην Αισθητική!

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Επαγγελματικά θα ήθελα να έχω μεγαλύτερη εξέλιξη, περισσότερες γνώσεις και ένα κύκλο πελατών που θα είναι ευχαριστημένοι με τη δουλειά μου. Οι στόχοι μου είναι υψηλοί και είμαι σίγουρη ότι θα τους πραγματοποιήσω!

 

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία