Αλέξανδρος Κουρκούλης

Σχολές-Μαγειρικής-ΙΕΚ-PRAXIS-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Κουρκούλης-Αλέξανδρος
Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης, "Inn Athens Hotel"

Αλέξανδρος Κουρκούλης. Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef). Εργάζεται στο Ιnn Athens Hotel.

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Είναι ένα δημιουργικό επάγγελμα που έχεις την δυνατότητα να εξελίσσεσαι στο καλύτερο.

 

  • Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Τα μαθήματα ζαχαροπλαστικής στο 1ο έτος της ειδικότητας με τον κορυφαίο κύριο Μαρίνο, τα σεμινάρια μαγειρικής που έγιναν και στα δυο έτη με εισηγητή τον κύριο Χαραλαμπόπουλο και τα εργαστηριακά μαθήματα που μας έδωσαν πολύ δυνατά εφόδια στον τρόπο μαγειρέματος.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το ΙΕΚ Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Τα πλήρως  εξοπλισμένα εργαστήρια, με την καλύτερη δυνατή οργάνωση και τους πιο καταξιωμένους chefs στο χώρο της μαγειρικής.

 

  • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Η αγάπη, το πείσμα και η υπομονή είναι κάποια από τα προτερήματα μου. Δέχομαι ευχαρίστως μαγειρικά σχόλια από τους ανωτέρους μου,  πιστεύοντας πως έτσι μπορώ να γινώ καλύτερος.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Η μαγειρική είναι ένα δύσκολο επάγγελμα, πρέπει να αφιερωθείς και να αφιερώσεις πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σου ζωή, δεν μπορούν να το ακολουθήσουν όλοι. Πρέπει να είναι κομμάτι του εαυτού σου για να μπορέσει να σου αποδώσει.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα να έχω επιτύχει να γίνω ένας καταξιωμένος επαγγελματίας, το όνομά μου να μπορεί να είναι αναγνωρίσιμο στο χώρο και να καταφέρω να δημιουργήσω μια δική μου επιχείρηση με πρωτόγνωρες γεύσεις, που να ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία