Αλέξανδρος Ευσταθίου

ιεκ-βοηθός-φυσικοθεραπείας-ιεκ-praxis-επιτυχημένοι-απόφοιτοι-Ευσταθίου-Αλέξανδρος
Β. Φυσικοθεραπείας, Spa Hotel Aqua Blue

Αλέξανδρος ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ S.P.A. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AQUA BLUE, ΚΩΣ

 

 

  • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Ασχολούμαι με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Στην ομάδα είχαμε πάντα φυσικοθεραπευτή και έτσι γνώρισα αυτό το επάγγελμα. Μου έκανε εντύπωση και ήθελα να το ακολουθήσω από τότε.

 

  • Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Μου άρεσε πολύ η εκπαιδευτική επίσκεψη που είχαμε κάνει στις εγκαταστάσεις του SPA του ξενοδοχείου Thermai Platystomou γιατί είδα έναν άλλον τομέα εργασίας των φυσικοθεραπευτών που είναι πολύ ενδιαφέρων. Επίσης μου άρεσαν οι εργασίες που κάναμε κατά της διάρκεια των σπουδών σε συνεργασία με τους συμφοιτητές μου.

 

  • Τι θεωρείς ότι χαρακτιρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Έχει πολύ καλούς εκπαιδευτικούς που γνωρίζουν πολύ καλά την επιστήμη τους και πώς να μας διδάξουν. Σημαντικό ρόλο παίζει και το προσωπικό που είναι πάντα διαθέσιμο και κάνει ότι μπορεί για να μας βοηθήσει και στις σπουδές και μετά.

 

  • Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Έμαθα να μην είμαι στάσιμος αλλά να προσπαθώ συνεχώς να εξελίσσομαι στην ειδικότητά μου και να κάνω το καλύτερο δυνατό.

 

  • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Όποιος θέλει να ακολουθήσει το επάγγελμα χρειάζεται να είναι προετοιμασμένος γιατί θέλει συνεχή μελέτη ώστε να γνωρίζει καλά το αντικείμενο, να έχει υπομονή και διάθεση γιατί κάθε μέρα μαθαίνεις κάτι καινούριο.

 

  • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Για τη συνέχεια της επαγγελματικής μου πορείας θα ήθελα να εργαστώ σε κάποιο κέντρο αποκατάστασης. Με ενδιαφέρει να μάθω όσο περισσότερα πράγματα γίνεται και να βελτιώνομαι συνεχώς.

 

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία