Άκης Στεφάνου

Άκης Στεφάνου
Άκης Στεφάνου
Barber / Hair Stylist στο Hair Group Salloon by D. Maggos

Άκης Στεφάνου

Άκης Στεφάνου Barber / Hair Stylist Hair Group Saloon By Dimitris Maggos

Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

‘Ετος αποφοίτησης 2016  IEK PRAXIS Χαλκίδας

 • Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Το επάγγελμα της κομμωτικής ήταν κάτι το οποίο ήθελα να ακολουθήσω από μικρή ηλικία. Όταν ήμουν στο δημοτικό μου άρεσε να ασχολούμαι με τα μαλλιά μου δημιουργώντας διάφορα Hair Styles. Αργότερα στο γυμνάσιο-λύκειο μου ζητούσαν πολλοί φίλοι και γνωστοί να τους φτιάχνω τα μαλλιά και έτσι εξοικειώθηκα ακόμη περισσότερο με την ιδέα του να γίνω κομμωτής.

 • Ποιες ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο ΙΕΚ Praxis;

Οι σπουδαιότερες εμπειρίες μου στο ΙΕΚ ήταν η εκπαίδευση που δέχτηκα από τους καθηγητές και φυσικά η εξάμηνη πρακτική η οποία με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να εξελιχθώ στα πρώτα μου βήματα και θέλω να τονίσω πως αυτό είναι κάτι το οποίο χρωστάω στον κύριο Δημήτρη Μάγγο καθώς ενδιαφέρθηκε για εμένα από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο κομμωτήριό του για να κάνω την πρακτική μου, αλλά φυσικά και στο ΙΕΚ Praxis που με σύστησε σε ένα τόσο εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία.

 • Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το IEK Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Οι καθηγητές οι οποίοι σου παρέχουν τις κατάλληλες γνώσεις που χρειάζεσαι και το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων που εργάζονται στο ΙΕΚ για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευσή σου.

 • Ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Δεν θα έλεγα προσόν καθώς οι σπουδές μου στο ΙΕΚ Praxis δεν μου έδωσαν απλά ένα προσόν αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό: με όλα αυτά που μου παρείχαν με βοήθησαν στο να καταφέρω να γίνω επαγγελματίας στο επάγγελμα που αγαπώ και να μπορέσω αμέσως μετά το τέλος της σχολής να εργαστώ.

 • Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Θα του πρότεινα καταρχήν να αγαπάει αυτό που κάνει και να μη σταματήσει ποτέ να δουλεύει σκληρά διότι χωρίς αυτά τα δύο δεν θα επιτύχει στη δουλειά του και κατά δεύτερον να ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις, καθώς η κομμωτική είναι ένα επάγγελμα που εξελίσσεται συνεχώς.

 • Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα αρχικά να έχω αποκτήσει όσο το δυνατόν περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες στη δουλειά μου και να έχω καταφέρει να πραγματοποιήσω το μεγάλο μου επαγγελματικό όνειρο το οποίο είναι να έχω ανοίξει το δικό μου κομμωτήριο.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US