Αιμίλιος Αζιζάι

ΚΟΥΡΚΟΥΜΕΛΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ απόφοιτος σχολής μαγειρικής ιεκ praxis
Assistant Food and Βeverage Μanager (TUI Family Aegean Βlue-Όμιλος ATLANTICA)

 

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου?

Κατάγομαι από νησί, όποτε από μικρός έμαθα τί θα πει φιλοξενία και πως να το δείχνεις αυτό. Στο επάγγελμα που κάνω μπορώ να το δείχνω κάθε μέρα αυτό .

 

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis ?

Στο Praxis τα δυο χρόνια που ήμουν, είδα αρκετά πράγματα. Mερικά από αυτά είναι οι καθηγητές που έχει που έχουν παρά πολύ υψηλές γνώσεις και τα παρά πολύ καλά εξοπλισμένα εργαστήρια και αίθουσες.

 

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση?

Από την στιγμή που μπαίνεις στο εκπαιδευτήριο μπορείς να καταλάβεις πως έχεις έρθει στον σωστό χώρο και το καταλαβαίνεις και στο διάστημα τον σπουδών σου αυτό... με τα πολλά σεμινάρια και την καλή αποκατάσταση μετά το τέλος της σχολής.

 

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου?

Το πιο δυνατό προσόν μου που απέκτησα από την σχολή είναι ότι κάνεις στην καριέρα σου αλλά και στην ζωή σου, να το κάνεις με μεράκι και όσο το δυνατόν καλύτερα μπορείς!

 

 Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου? 

Θα ήθελα να προτείνω αν επιλέξει αυτό το επάγγελμα να το αγαπάει πολύ και να έχει αρκετο πάθος γι αυτό που κάνει διότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και περα από τα καλά στοιχεία που θα πάρει από την σχολή θα πρέπει έχει και προσωπικότητα!

 

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα?

Σε 6 χρόνια από τώρα θέλω να έχω φτάσει σε ένα ακόμη πιο υψηλό επίπεδο γνώσεων και να έχω φτάσει εκεί που ονειρεύομαι στο επάγγελμα μου.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία