Μαρίνα Μπούρα

Μαρίνα Μπούρα
Μαρίνα Μπούρα
Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων, "GRECOTEL LUX WHITE PALACE"

Μαρίνα Μπούρα

Μαρίνα Μπούρα. Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων, “GRECOTEL LUX WHITE PALACE”

‘Ετος αποφοίτησης 2019  IEK PRAXIS Αθήνας

Τι σε έκανε να επιλέξεις το επάγγελμα σου;

Εκτός του ότι χαρακτηρίζεται ως το επάγγελμα του μέλλοντος, ήμουν από πάντα πρόθυμη να μάθω τις ιδιαιτερότητες που έχει ο κάθε λαός, και στην καθημερινή μου ζωή είμαι αρκετά επικοινωνιακή και κοινωνική με όλον τον κόσμο,κάτι που έχει ενεργό ρόλο στο κομμάτι των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Ποιές ήταν οι σπουδαιότερες εμπειρίες σου κατά την περίοδο των σπουδών σου στο Praxis;

Το ΙΕΚ PRAXIS, φιλοξενεί πάρα πολύ εκλεπτυσμένους και πρόθυμους για να προσφέρουν μάθηση καθηγητές, οι οποίοι πάντα προσπαθούν να κάνουν ακόμα και τους πιο αδιάφορους μαθητές να γίνουν οι καλύτεροι τους είδους τους. Πάντα υπήρχε αρκετό εκπαιδευτικό υλικό, βοήθεια από όλους, πρακτική άσκηση και ενδιαφέρον προς τους μαθητές.

Τι θεωρείς ότι χαρακτηρίζει το Praxis ως επιτυχημένη επιλογή στην επαγγελματική κατάρτιση;

Ο,τι προανέφερα στην προηγούμενη ερώτηση,το Praxis αποτελείται από πολλούς εκσυγχρονισμένους χώρους, πάντα προσεγμένους,με ανθρώπους επικοινωνιακούς και άμεσα διαθέσιμους για τον καθένα. Άλλωστε πρότεινα πρόσφατα να έρθει κάποιος δικός μου άνθρωπος για να ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Ποιό πιστεύεις ότι είναι το πιο δυνατό σου προσόν σαν επαγγελματίας που απέκτησες μέσω των σπουδών σου;

Πιστεύω ότι το δυνατό μου σημείο κατά τη διάρκεια των σπουδών μου και αφού αποφοίτησα,είναι η δυναμικότητα μου και η φράση που θα ακολουθώ πάντα «μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να σε πατήσει κάτω, δείξε το ποιος είσαι και το τι μπορείς να κάνεις και κέρδισε αυτά που σου αξίζουν». Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως όλους τους εκπαιδευτικούς που με βοήθησαν να φτιάξω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου και ειδικότερα την κυρία Εβελίνα Τσιρώνη.

Τί θα είχες να προτείνεις σε κάποιον που θα ήθελε να ακολουθήσει το επάγγελμα σου;

Πρέπει να έχεις πολλά «κότσια» για να κάνεις αυτό το επάγγελμα,γιατί δυστυχώς κανενός η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να είσαι σίγουρος για την επιλογή σου,αλλιώς θα παραμείνεις στάσιμος και χωρίς εξέλιξη.

Τι θα ήθελες να έχεις πετύχει επαγγελματικά σε 6 χρόνια από τώρα;

Θα ήθελα μέσα σε αυτά τα 6 χρόνια να έχω μετακομίσει σε ένα μέρος εκτός Αθήνας και να δουλεύω σε μια ξενοδοχειακή μονάδα. Θέλω να έχω αποκτήσει όσες περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις μπορώ,ώστε να είμαι ικανή να τις μοιράσω σε μαθητές ή εργαζόμενους γενικότερα,που θα βρίσκονται στη θέση που ήμουν εγώ κάποτε.

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US