PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course: Θαλασσινές Δημιουργίες στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαγειρικής

Τηγανητό χταπόδι  με Σαντορινιά φάβα και πικάντικο σιρόπι ντομάτας.

Λαβράκι Μαρινέ με Εσπεριδοειδή, αβοκάντο, αγγούρι και αυγοτάραχο Τρικαλινός. Μάθημα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course με τον Εξαιρετικό Chef και καθηγητή μας Αλέξανδρο Κοσκινά “Tudor Hall” King George Hotel – Χρυσός Σκούφος.Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Μαγειρικής παρακολουθούν μάγειρες με πολυετή εμπειρία.

 

Μάθε Περισσότερα Για τη Σχολή Μαγειρικής Του ΙΕΚ PRAXIS

Δείτε Τα Επερχόμενα Σεμινάρια Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

Ειδικότητες
image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US