Είστε εδώ

22 May

Συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS στο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας

22 May

 

Οι Σπουδαστές Εργοθεραπείας-Φυσικοθεραπείας-Προπονητικής του ΙΕΚ PRAXIS θα συμμετέχουν στο 11ο  ετήσιο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στο Divani Caravel.

Πρόκειται για το ετήσιο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας που διοργανώνει ο Σύλλογος Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου πολύ εξειδικευμένοι επιστήμονες του χώρου της σκελετικής υγείας αναφέρονται στα νεότερα δεδομένα ενώ παράλληλα εκπονούνται πολλές δωρεάν εξετάσεις.

22 May

Συνεργασία με τον Σύλλογο Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

22 May

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στο ΙΕΚ PRAXIS (τομέας Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Προπονητικής) με τον πολύ γνωστό, εξειδικευμένο και ενεργό Σύλλογο Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) ενώ διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών της Ιατρικής Σχολής όπου και εδρεύει,

03 April

Πασχαλιάτικο Bazaar ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού»

03 April

Οι Σπουδάστριες Βρεφονηπιοκομίας και Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS, υποστήριξαν το «Χαμογελαστό Παχαλιάτικο Bazaar» που είχε σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού".

Στο bazaar προσφέρθηκαν Πασχαλιάτικα κουλουράκια, τσουρέκια και άλλα εκλεκτά γλυκά προϊόντα που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής.

Το Bazzar διοργανώθηκε στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας.

29 March

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού με το Ειδικό Νηπιαγωγείο

29 March

Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ PRAXIS των τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας και Εργοθεραπείας συμμετείχαν ενεργά στον κύκλο εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν:

Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Στρογγυλό, Παραλία Χαλκίδας: γνωριμία, χορός, τραγούδι και γιορτασμός της παγκόσμιας ημέρας Αυτισμού με τις δασκάλες και τα παιδιά του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, τον χοροδιδάσκαλο κ Δ. Ελευθερίου με ομάδα παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, τον Σύλλογο Κρητών Εύβοιας.

Κυριακή 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού) στις 21:00 το βράδυ:

04 August

Το ΙΕΚ PRAXIS κοντά στους μικρούς ασθενείς του ΙΑΣΩ Παίδων και του ΩΝΑΣΕΙΟΥ Καρδιολογικού Κέντρου

04 August

Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργανώθηκε από το ΙΕΚ PRAXIS σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες,  την Παιδιατρική Κλινική ΙΑΣΩ Παίδων και το ΩΝΑΣΕΙΟ Καρδιολογικό Κέντρο, για τους μικρούς ασθενείς των νοσοκομείων.Τα τμήματα Βρεφονηπιοκομίας και Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS:

Παρουσίασαν το παραμύθι του Ε. Τριβιζά «Φρικαντέλα – Η μάγισσα που μισούσε τα Χριστούγεννα».Λειτούργησαν δημιουργικό εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών.Παρουσίασαν δραματοποιημένη αφήγηση του παραμυθιού με διαδραστικό τρόπο ώστε να συμμετέχουν και τα παιδιά που νοσηλεύονταν.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία