Τα Νέα μας

30 October

Ο δημοφιλής ηθοποιός Αργύρης Αγγέλου, στο ΙΕΚ PRAXIS

30 October

Τον γνωστό χαλκιδέο ηθοποιό Αργύρη Αγγέλου φιλοξένησε το ΙΕΚ PRAXIS. Ο κος Αγγέλου αναφέρθηκε στην αξία του Θεάτρου και της Τέχνης στο πλαίσιο της εκπαίδευσης καθώς και στο έργο του Τζων Φώουλς, "Ο Συλλέκτης" το οποίο οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν.

22 May

Συμμετοχή των σπουδαστών του ΙΕΚ PRAXIS στο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας

22 May

 

Οι Σπουδαστές Εργοθεραπείας-Φυσικοθεραπείας-Προπονητικής του ΙΕΚ PRAXIS θα συμμετέχουν στο 11ο  ετήσιο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στο Divani Caravel.

Πρόκειται για το ετήσιο Συνέδριο Σκελετικής Υγείας που διοργανώνει ο Σύλλογος Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, κατά τη διάρκεια του οποίου πολύ εξειδικευμένοι επιστήμονες του χώρου της σκελετικής υγείας αναφέρονται στα νεότερα δεδομένα ενώ παράλληλα εκπονούνται πολλές δωρεάν εξετάσεις.

22 May

Συνεργασία με τον Σύλλογο Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ

22 May

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία ξεκινά ανάμεσα στο ΙΕΚ PRAXIS (τομέας Φυσικοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Προπονητικής) με τον πολύ γνωστό, εξειδικευμένο και ενεργό Σύλλογο Μυοσκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.

Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο επίσημα αναγνωρισμένο από το Διεθνές Ίδρυμα Οστεοπόρωσης (ΙΟF) και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO) ενώ διατηρεί άριστη σχέση συνεργασίας με το Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών της Ιατρικής Σχολής όπου και εδρεύει,

03 April

Πασχαλιάτικο Bazaar ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού»

03 April

Οι Σπουδάστριες Βρεφονηπιοκομίας και Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS, υποστήριξαν το «Χαμογελαστό Παχαλιάτικο Bazaar» που είχε σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση της οργάνωσης "Χαμόγελο του Παιδιού".

Στο bazaar προσφέρθηκαν Πασχαλιάτικα κουλουράκια, τσουρέκια και άλλα εκλεκτά γλυκά προϊόντα που είχαν ετοιμάσει τα τμήματα Ζαχαροπλαστικής.

Το Bazzar διοργανώθηκε στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας.

29 March

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού με το Ειδικό Νηπιαγωγείο

29 March

Οι σπουδάστριες του ΙΕΚ PRAXIS των τμημάτων Βρεφονηπιοκομίας και Εργοθεραπείας συμμετείχαν ενεργά στον κύκλο εκδηλώσεων που διοργάνωσε το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας, για την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν:

Παρασκευή 31 Μαρτίου στις 10 το πρωί στο Στρογγυλό, Παραλία Χαλκίδας: γνωριμία, χορός, τραγούδι και γιορτασμός της παγκόσμιας ημέρας Αυτισμού με τις δασκάλες και τα παιδιά του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, τον χοροδιδάσκαλο κ Δ. Ελευθερίου με ομάδα παιδιών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, τον Σύλλογο Κρητών Εύβοιας.

Κυριακή 2 Απριλίου (Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού) στις 21:00 το βράδυ:

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία