Είστε εδώ

30 June

ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS - REDKEN Foundation: Mega Show Κομμωτικής - Αισθητικής 2017

 

Το ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS –REDKEN Foundation παρουσίασε στην Παραλία της Χαλκίδας, ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής, στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show. Το φετεινό event είχε τίτλο “FAIRY TALES” και χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

11 September

OPEN Day Αισθητικής - Μακιγιάζ: ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα, Τετάρτη 27/9 στις 18:00

 

Μάθε τα πάντα για το επάγγελμα του Αισθητικού, πιάσε στα χέρια σου τα μηχανήματα και τα εργαλεία και ξεναγήσου στα υπερσύγχρονα επαγγελματικά εργαστήρια του ΙΕΚ PRAXIS: Αισθητικής Προσώπου - Σώματος, Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστικής, Θαλασσοθεραπείας και Spa.

11 September

OPEN DAY Κομμωτικής στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα: Δευτέρα 25 Σεπτ στις 18:00 μμ

 

Έλα στο OPEN DAY Κομμωτικής, στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας, Σαριπόλου 5, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 18:00 το απόγευμα. Ξεναγήσου στο υπερσύγχρονο εργαστήριο κομμωτικής και πιάσε στα χέρια σου το ψαλίδι και τις βαφές,

Η Σίσσυ Βισβάρδη, εξειδικευμένη Hair Colorist και οι Hair Stylists του ΙΕΚ PRAXIS σε περιμένουν για να σου λύσουν κάθε απορία για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση.

 

11 September

OPEN Day ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗΣ, Αθήνα Τρίτη 12/9 στις 11:00 πμ

 

Έλα στο OPEN DAY της ειδικότητας Βοηθός Προπονητή, στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας, την Τρίτη 12/9 από τις 11:00 πμ έως τις 14:30 μμ.Γνώρισε καταξιωμένους προπονητές και συζήτα όλες τις λεπτομέρειες των σπουδών και του επαγγέλματος.

Ο Τάσος Κιλιμτζίδης, προπονητής ποδοσφαίρου και υπεύθυνος της ειδικότητας στο ΙΕΚ PRAXIS, μαζί με τους συνεργάτες του, θα σε περιμένουν για μια ξενάγηση σε βάθος.

07 September

Στο OPEN DAY Μαγειρικής στην Αθήνα οι βραβευμένοι Chefs υποδέχτηκαν τους αυριανούς συναδέλφους τους

 

Με μεγάλη επιτυχία υλοποιήθηκε το πρώτο OPEN DAY Μαγειρικής στο ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας, την Τετάρτη 6/9. Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος και ο Αχιλέας Πολίτης, καταξιωμένοι chefs, "ξενάγησαν" τους αυριανούς συναδέλφους τους στα μυστικά του επαγγέλματος. 

Στην υπερσύγχρονη κουζίνα επίδειξης του ΙΕΚ PRAXIS, οι νέοι πρωτοετείς σπουδαστές έκαναν ένα

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία