Είστε εδώ

11 June

To IEK PRAXIS στην Έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά" με τον Δήμο Περιστερίου & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Με τα ποιοτικά προϊόντα των παραγωγών – εκθετών από την Στερεά Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου, οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργούν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης. Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ PRAXIS περιλαμβάνει ποιοτικό finger food, όπως:

Μπρουσκέτα με Καπνιστή φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και αγγουράκι cornichon

Σουβλάκι ψητών λαχανικών( ντοματίνια, πιπέρια, μελιτζάνα κολοκύθι, μανιτάρια) και γραβιέρας με οξυμελο

Ντοματίνια γεμιστά με μούς τυριών και αρωματικά βότανα.

25 May

Fairy Tales: το mega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS

Στην Παραλία της Χαλκίδας, στο Κόκκινο Σπίτι,την Πέμπτη 15 Ιουνίου,στις 21:00, θα υλοποιηθεί ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής,στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS.
Το event θα έχει τίτλο FAIRY TALES” και θα χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

Νεραΐδες 

Οι καλές του παραμυθιού

Οι κακές  του παραμυθιού

Φανταστικά όντα

Μέχρι τότε, παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις πρόβες και τις ετοιμασίες και αναμένουμε…

11 May

«Τσιμπάνε οι μέλισσες»; Μελισσοκομικές Τεχνικές στο…PRAXIS!

Σε πρότυπες Μελισσοκομικές Εκμεταλλεύσεις της Αττικής εκπαιδεύονται οι σπουδαστές Βιολογικής Γεωργίας και Μελισσοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS  Αθήνας.Φορέσανε τις μελισσοκομικές μάσκες και ξεκίνησαν!Μέλισσες, κυψέλες, καπνιστήρια, γάντια .....όλα σε αφθονία!

Με την πιο δυνατή ομάδα έμπειρων Γεωτεχνικών και Εντομολόγων, προετοιμάζονται αποτελεσματικά για να είναι τα αυριανά στελέχη του πρωτογενούς τομέα.Οι καινοτομικοί Νέοι Γεωργοί με επιστημονικές γνώσεις και πρακτική επάρκεια.

Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία την διοίκηση του  κτήματος. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τον Εντομολόγο καθηγητή μας Δρ.Δημήτρη Κοντοδήμα.

09 May

14 Ιουνίου: Παράσταση Κουκλοθέατρου: "Τί κρύβουν οι Κούκλες μας;"

Οι σπουδάστριες Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους, έμπειρης κουκλοπαίχτριας κας Αλεξάνδρας Πυρπιρή, θα δώσουν μια Παράσταση – Παρουσίαση ξενάγησης στον μαγικό κόσμο της κούκλας.

Θα παρουσιαστούν όλα τα είδη κούκλας και θα δοθεί έμφαση στον ρόλο της κούκλας στην δημιουργία συναισθημάτων, ενώ η παράσταση θα είναι επενδυμένη με μουσική.

Δαχτυλόκουκλες

Επίπεδες Κούκλες και Μαρότες

Κούκλες Θεάτρου Σκιών

Μαριοννέτες και Γαντόκουκλες

16 June

Επίσκεψη Αμερικανών Σπουδαστών Τουρισμού στο ΙΕΚ PRAXIS

Μια ομάδα Αμερικανών σπουδαστών Τουρισμού και Επισιτισμού που βρίσκεται στην Ελλάδα μέσω προγράμματος Μορφωτικών Ανταλλαγών, επισκέφθηκε το ΙΕΚ PRAXIS και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του.

Οι Αμερικανοί σπουδαστές εντυπωσιάστηκαν από το επαγγελματικό επίπεδο του εξοπλισμού για τα επαγγέλματα Επιστιτισμού και Τουρισμού που διαθέτει το ΙΕΚ PRAXIS και ενθουσιάστηκαν με τα γευστικά κεράσματα που τους είχαν ετοιμάσει οι chef και οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS.

Ευχόμαστε η επίσκεψή τους να είναι μια καλή υπηρεσία για τον Τουρισμό της χώρας μας και να βοήθησε και τους ίδιους τους Αμερικανούς σπουδαστές να εκτιμήσουν το επίπεδο της τουριστικής μας εκπαίδευσης.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία