Είστε εδώ

04 January

Το Σοκολατένιο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του ΙΕΚ PRAXIS

04 January

 

Χιλιάδες Ευχές για ένα Νέο Έτος γεμάτο γλύκα και σοκολάτα, ευχήθηκαν οι Ζαχαροπλάστες του ΙΕΚ PRAXIS στους σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων, στους εκπαιδευτές και το διοικητικό προσωπικό του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργώντας το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο... ever, από καθαρή σοκολάτα!

18 December

First Come First Served: Αρχιτεκτονική Πιάτων στο TAF

18 December

 

Η ομαδική έκθεση στο TAF (First Come-First Served) συγκέντρωσε τις διαφορετικές οπτικές και προσεγγίσεις εικαστικών, product και fashion designers, καθώς και επαγγελματιών του χώρου της εστίασης πάνω στις έννοιες του σέρβις και του σερβιρίσματος.

Το ΙΕΚ PRAXIS συμμετείχε "στήνοντας" εντυπωσιακά πιάτα, με την επιμέλεια του chef Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

05 January

Γλυκές Ευχές στην Τρίτη Ηλικία από τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS

05 January

 

Το Γηροκομείο Χαλκίδας και την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Άνθεμις", επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS τις ημέρες των γιορτών.

Πρόσφεραν γλυκά και δώρα, αλλά το μεγαλύτερο δώρο ήταν η αγάπη και η θαλπωρή για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Και του χρόνου με υγεία!

28 December

Praxis Gastronomy Nights: Οι σπουδαστές Μαγειρικής συναντούν σημαντικούς Chefs, στην κουζίνα τους: Θοδωρής Παπανικολάου, SENSE.

28 December

 

O Chef μας ξενάγησε στην κουζίνα του εστιατόριου "SENSE", του Ξενοδοχείου Athens Was, δίπλα στην Ακρόπολη. Μας μίλησε για το μενού a'la carte του εστιατορίου, για τη γενικότερη λειτουργία του εστιατορίου και για τα εορταστικά Table d'hote Menu που ετοιμάζει.

28 December

Praxis Gastronomy Nights: Οι σπουδαστές Μαγειρικής συναντούν σημαντικούς chefs στην κουζίνα τους: Κωνσταντίνα Φάκλαρη «The Zillers»

28 December

 

Τα Praxis Gastronomy Nights είναι η νέα καινοτομική δράση του ΙΕΚ PRAXIS ειδικά για τους σπουδαστές Μαγειρικής:

  • Μία φορά το μήνα, μια ομάδα σπουδαστών Μαγειρικής, με την συνοδεία ενός καθηγητή τους,

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία