Είστε εδώ

30 June

ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS - REDKEN Foundation: Mega Show Κομμωτικής - Αισθητικής 2017

 

Το ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS –REDKEN Foundation παρουσίασε στην Παραλία της Χαλκίδας, ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής, στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show. Το φετεινό event είχε τίτλο “FAIRY TALES” και χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

09 May

Παράσταση Κουκλοθέατρου: "Τί κρύβουν οι Κούκλες μας;"

Οι σπουδάστριες Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους, έμπειρης κουκλοπαίχτριας κας Αλεξάνδρας Πυρπιρή, θα δώσουν μια Παράσταση – Παρουσίαση ξενάγησης στον μαγικό κόσμο της κούκλας.

Θα παρουσιαστούν όλα τα είδη κούκλας και θα δοθεί έμφαση στον ρόλο της κούκλας στην δημιουργία συναισθημάτων, ενώ η παράσταση θα είναι επενδυμένη με μουσική.

Δαχτυλόκουκλες

Επίπεδες Κούκλες και Μαρότες

Κούκλες Θεάτρου Σκιών

Μαριοννέτες και Γαντόκουκλες

17 July

Κάνε ΤΩΡΑ Εγγραφή στην Ειδικότητά σου και επωφελήσου από τις Εκπτώσεις του καλοκαιριού!

Έλα σήμερα στο Καλύτερο ΙΕΚ και κάνε την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σου Επιτυχίας!

Συμπλήρωσε την Φόρμα Ενδιαφέροντος https://www.iekpraxis.gr/form/endiaferomai-gia-tin-eidikotita 

ή τηλεφώνησε: 210-8825206 (ΑΘΗΝΑ) και 22210-74005 (ΧΑΛΚΙΔΑ)

Οι Απόφοιτοι του ΙΕΚ PRAXIS Εργάζονται στις Καλύτερες Επιχειρήσεις, Διακρίνονται και Ξεχωρίζουν. Δείτε τους Όλους στο https://www.iekpraxis.gr/apofoitoi

28 June

Βοηθός Φαρμακείου ΙΕΚ PRAXIS: Εκπαίδευση σε Καλές Εργαστηριακές Πρακτικές (Good Laboratory Practices -GLP) σε πρότυπο Εργαστήριο Χημικών Αναλύσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων ΙΕΚ Βοηθός Φαρμακείου και Τεχνικός Φαρμάκων και Καλλυντικών του ΙΕΚ PRAXIS, επισκέφτηκαν το πρότυπο εργαστήριο χημικών αναλύσεων του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία