Τα Νέα μας

29 August

Διαχείριση Περιβαλλοντολογικών Επιπτώσεων στη Ναυτιλία

29 August

Οι παγκόσμιοι κανονισμοί για την διασφάλιση της ποιότητας του περιβάλλοντος από τις επιπτώσεις της ναυτιλίας, γίνονται ολοένα και αυστηρότεροι, ενώ μεταβάλλονται πολύ συχνά.

Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο αυτό θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στην ναυτική και θαλάσσια νομοθεσία που αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την Ναυτιλία, τα πρότυπα συμμόρφωσης και τα μέτρα οργάνωσης και διαχείρισης των πλοίων όσον αφορά στην τήρηση των κανονισμών και των νόμων.

29 August

Containers Transportation: Συναλλαγές και Λογισμικό Διαχείρισης: Δωρεάν Σεμινάριο

29 August

Η σύγχρονη ναυτιλία μετατρέπεται σταδιακά σε ναυτιλία των containers (εμπορευματοκιβωτίων). Όλες οι αναπτυγμένες χώρες, διαθέτουν στόλους μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και αντίστοιχες υποδομές στους λιμένες και στα κέντρα logistics. Μόνο αναπτυσσόμενες οικονομίες διαθέτουν πλέον στόλους με κλασσικού τύπου φορτηγά πλοία (αμπάρια).

Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο θα γνωρίσουμε τα βασικά στοιχεία οργάνωσης και διαχείρισης των μεταφορών με containers.

29 August

Χρηματοδότηση Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων: Αξιολόγηση και Διαπραγμάτευση: Δωρεάν Σεμινάριο

29 August

Η χρηματοδότηση της ναυτιλίας λέγεται ότι επηρεάζεται σχετικά λιγότερο από την οικονομική κρίση. Αυτό είναι εν μέρει σωστό (σε σύγκριση με άλλους, στεριανούς κλάδους), αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι η διεθνής οικονομική κρίση και τα σοβαρά προβλήματα των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, έχουν μετατοπίσει ποιοτικά (και ποσοτικά) την καμπύλη χρηματοδότησης των ναυτιλιακών επιχειρήσεων.

29 August

Η οικονομία της κρουαζιέρας και των σκαφών αναψυχής: Δωρεάν Σεμινάριο

29 August

Η κρουαζιέρα και τα σκάφη αναψυχής κερδίζουν συνεχώς έδαφος στον τουριστικό κλάδο και συνδέονται σαφώς και με τον τομέα της ναυτιλίας.

Με δυναμικά οικονομικά στοιχεία και συνεχή άνοδο κάθε χρονιά, οι κλάδοι αυτοί αξίζουν να προσεχτούν από τα στελέχη της ναυτιλίας, όσον αφορά στις προοπτικές και στην δυναμική τους.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία