Είστε εδώ

11 June

To IEK PRAXIS στην Έκθεση "Κρασί - Μέλι - Λάδι - Ελιά" με τον Δήμο Περιστερίου & την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Με τα ποιοτικά προϊόντα των παραγωγών – εκθετών από την Στερεά Ελλάδα και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Περιστερίου, οι chefs και οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, δημιουργούν μοναδικές γεύσεις για τους επισκέπτες της έκθεσης. Το μενού που έφτιαξε το ΙΕΚ PRAXIS περιλαμβάνει ποιοτικό finger food, όπως:

Μπρουσκέτα με Καπνιστή φάβα με καραμελωμένο κρεμμύδι και αγγουράκι cornichon

Σουβλάκι ψητών λαχανικών( ντοματίνια, πιπέρια, μελιτζάνα κολοκύθι, μανιτάρια) και γραβιέρας με οξυμελο

Ντοματίνια γεμιστά με μούς τυριών και αρωματικά βότανα.

02 June

Ο επικεφαλής του Τομέα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, κριτής στο Master Chef

Ο Βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος (Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας το 2016 και το 2017) φιλοξένησε τους παίκτες του Master Chef στο εστιατόριό του Kastri Bistro,στο επεισόδιο της Πέμπτης 1 Ιουνίου 2017.Δείτε το εδώ https://www.youtube.com/watch?v=tTI93O8chnE

Oι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν κάποια από τα κορυφαία πιάτα που ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος δημιουργεί στο δικό του εστιατόριο και στην συνέχεια τα δοκίμασε και τα βαθμολόγησε.

Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπυλος είναι ο επικεφαλής μιας σπουδαίας ομάδας βραβευμένων chefs που διδάσκουν αποκλειστικά στο ΙΕΚ PRAXIS (Αθήνα-Χαλκίδα)

25 May

Fairy Tales: το mega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS

Στην Παραλία της Χαλκίδας, στο Κόκκινο Σπίτι,την Πέμπτη 15 Ιουνίου,στις 21:00, θα υλοποιηθεί ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής,στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show του ΙΕΚ PRAXIS.
Το event θα έχει τίτλο FAIRY TALES” και θα χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

Νεραΐδες 

Οι καλές του παραμυθιού

Οι κακές  του παραμυθιού

Φανταστικά όντα

Μέχρι τότε, παίρνουμε μια μικρή γεύση από τις πρόβες και τις ετοιμασίες και αναμένουμε…

25 May

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Φυσικοθεραπευτήριο του Ασκληπιείου Βούλας

Την εξειδικευμένη μονάδα Φυσικοθεραπείας ενός μεγάλου Νοσοκομείου, του Ασκληπιείου ΒΟΥΛΑΣ,επισκέφτηκαν οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS.

Με την συνοδεία του εκπαιδευτή τους, Ορθοπεδικού και Φυσικοθεραπευτή Δρ Ριφιώτη,γνώρισαν από κοντά την οργάνωση και την λειτουργία μιας μεγάλης μονάδας.

Ενημερώθηκαν για τα περιστατικά που αντιμετωπίζονται καθημερινά και τις μεθόδους και τεχνικές αποθεραπείας που χρησιμοποιούνται,ενώ ξεναγήθηκαν στα σύγχρονα μηχανήματα αποκατάστασης και υδροθεραπείας.

24 May

Barb the... BARBERS! Σεμινάριο για τους Σπουδαστές Κομμωτικής

O Χαρισματικός Jurgen Krasniki επαγγελματίας στην τέχνη του Barber, απογείωσε τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες Κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS που παρακολούθησαν το Δωρεάν Σεμινάριο Προχωρημένων Τεχνικών Ανδρικού Κουρέματος. 

Ο Jurgen, ο οποίος είναι και ο ίδιος απόφοιτος του ΙΕΚ Praxis, εργάζεται στο Roosters Barber Shop, ένα από τα ψαγμένα Barber Shops της Αθήνας.

Παρουσίασε στους σπουδαστές μας όλες τις νέες τάσεις στα ανδρικά κουρέματα, με την τεχνική χτένα-ψαλίδι αλλά και με τη χρήση κουρευτικής μηχανής.

Με ειδικές καρέκλες BARBER σε κάθε εργαστήριο Κομμωτικής και εξειδικευμένα σεμινάρια, το ΙΕΚ PRAXIS καινοτομεί στην εκπαίδευση της Κομμωτικής Τέχνης

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία