Είστε εδώ

10 May

1 & 2 Ιουν > Σεμινάριο Λογιστικής: Δομή & Λειτουργία ERP Μεγάλης Επιχείρησης: Hands on experience

Την δομή και την λειτουργία ενός ERP λογιστικού συστήματος μεγάλης εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Λογιστικής και Διοίκησης του ΙΕΚ PRAXIS.

Θα συνδεθούν απομακρυσμένα με το ίδιο το λογισμικό και θα παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τις ενέργειες του λογιστηρίου για την εισαγωγή στοιχείων και εγγραφών και τις αναφορές που παράγει ένα τέτοιο σύνθετο σύστημα.

Διήμερο Δωρεάν Σεμινάριο στις 1 & 2 Ιουνίου 2017.

Με τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου, Λογιστή M.B.A.

09 May

Από τον ΚΒΣ στον ΚΦΕ: Οι πρόσφατες Εξελίξεις στην Λογιστική Επιχειρήσεων

Δωρεάν Σεμινάριο για τους σπουδαστές Μηχανογραφημένου Λογιστηρίουκαι Διοίκησης Οικονομίας: Δευτέρα 29 Μαΐου.

Η νομοθεσία που καθορίζει την λογιστική των επιχειρήσεων έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Ο για χρόνια γνωστός Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) έχει πλέον καταργηθεί και έχει αντικατασταθεί από τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ). Η βασική νομοθεσία και οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι έχουν μεγάλο όγκο και περιπλοκότητα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταδείξει τις βασικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην Λογιστική των Επιχειρήσεων και να δώσει παραδείγματα από τον τρόπο που πρέπει πλέον να δουλεύει το σύγχρονο Μηχανογραφημένο Λογιστήριο και Φοροτεχνικό Γραφείο, προκειμένου να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στο νέοθεσμικό περιβάλλον.

09 May

Εξελίξεις στην Εργατική και Ασφαλιστική Νομοθεσία

Δωρεάν Σεμινάριο για τους σπουδαστές Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και  Διοίκησης Οικονομίας.

Η νομοθεσία των τελευταίων χρόνων έχει μεταβάλει ριζικά πάγιες και για χρόνια γνωστές πρακτικές στα Εργασιακά και Ασφαλιστικά Θέματα. Ακόμη και έμπειροι λογιστές προσπαθούν να καταλάβουν μέσα από δεκάδες νόμους, διατάξεις και εγκυκλίους τι πραγματικά έχει αλλάξει στα θέματα αυτά.

Το σεμινάριο αυτό έχει ως στόχο να δώσει στους συμμετέχοντες, με απλό και κατανοητό τρόπο και με την χρήση παραδειγμάτων, έναν «οδικό χάρτη» των κύριων αλλαγών που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια.

Μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν:

17 February

Let's Partyyyy!!! To IEK PRAXIS γιορτάζει με τα παράλληλα seeμπάντα στα Asteria Χαλκίδας!

Το ΙΕΚ PRAXIS περιμένει όλους τους σπουδαστές και τους καθηγητές στο χειμωνιάτικο party μας,στα Αστέρια Χαλκίδας, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 στις 8 το βράδυ.

Για να γιορτάσουμε αποκριάτικα και  να κόψουμε την πίτα του ΙΕΚ PRAXIS.

Για να διασκεδάσουμε με το συγκρότημα «Παράλληλα Seeμπάντα» του Νίκου Παχή και των φίλων του.

Το πρώτο ποτό είναι δωρεάν για όλους τους σπουδαστές και τους καθηγητές μας.

Να μην λείψει κανείς.

Σας περιμένουμε όλους και όλες!!!

Καλή Διασκέδαση!!!

13 February

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού Meet your Future #2: Χαλκίδα

Ήταν πραγματικά μια μοναδική εκπαιδευτική ημερίδα υψηλού επιπέδου, προσφορά στους σπουδαστές τους γονείς και τους εκπαιδευτές  της πόλης μας.Οι ομιλητές καθήλωσαν στην κυριολεξία τους 500+ συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε τους ομιλητές Σπύρο Μιχαλούλη, Γιάννη Καλογεράκη, Μαριλένα Μαραγκού, Α Μαριακάκη, Γιώργο Δρίβα και Περικλή Τζοβλά.Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για τη σημαντική βοήθεια τους.

Το ΙΕΚ PRAXIS ήταν συνδιοργανωτής της Ημερίδας μαζί με τα φροντιστήρια ΚΥΡΙΑΚΟΥ και τα φροντιστήρια Αγγλικών ΑΝΥΦΑΝΤΗ.

Το Cokctαil Menu ετοίμασαν οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία