Είστε εδώ

11 July

ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής, ΙΕΚ Πληροφορικής PRAXIS: Σεμινάριο “PROJECT MANAGEMENT”

Τόσο τα Στελέχη Διοίκησης Επιχειρήσεων, όσο και τα Στελέχη Λογιστικής, αλλά και τα Στελέχη Πληροφορικής, απαιτείται σήμερα να έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες Διαχείρισης Έργων (Project Management), ώστε να διαθέτουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά εργασίας των κλάδων αυτών.

Στους σπουδαστές ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής και ΙΕΚ Υπολογιστών το Δωρεάν Σεμινάριο PROJECT MANAGEMENT του ΙΕΚ PRAXIS, στοχεύει ακριβώς σε αυτό: να δώσει στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS, εφόδια που θα τους διαφοροποιούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό και τους κάνουν επιθυμητούς εργαζόμενους για κάθε εταιρεία.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν:

05 July

ΙΕΚ Πληροφορικής ΙΕΚ Λογιστικής ΙΕΚ PRAXIS: Σεμινάριο Μεγάλα Δεδομένα (Big Data)

Οι Ιδιωτικές Σχολές Πληροφορικής ΙΕΚ PRAXIS και το ΙΕΚ Λογιστικής PRAXIS καινοτομούν παρέχοντας στους σπουδαστές των ειδικοτήτων ΙΕΚ Υπολογιστών, ΙΕΚ Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΙΕΚ Λογιστικής, ΙΕΚ Τεχνικός Δικτύων, ΙΕΚ Πληροφορικής,  Δωρεάν σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής και της Επιχειρησιακής Ανάλυσης.

Τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) προέρχονται από τον τρόπο και την συχνότητα που συλλέγονται στοιχεία από τους καταναλωτές και τους χρήστες του διαδικτύου.

05 July

ΙΕΚ Λογιστικής ΙΕΚ PRAXIS: Σεμινάριο Η Κοστολόγηση στις Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών

Στις Σχολές Λογιστικής συνήθως διδάσκεται η Βιομηχανική Κοστολόγηση και παραμελείται η κοστολόγηση των εταιρειών παροχής υπηρεσιών.

Το ΙΕΚ Λογιστικής PRAXIS, με αυτό το Δωρεάν Σεμινάριο για όσους σπουδαστές παρακολουθούν την ειδικότητα ΙΕΚ Διοίκηση Επιχειρήσεων και την ειδικότητα ΙΕΚ Λογιστικής, προσδίδει γνώσεις και δεξιότητες που δημιουργούν συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας, καθώς στην Ελλάδα ο μεγάλος όγκος των επιχειρήσεων ανήκουν στον τριτογενή τομέα (υπηρεσίες) και για τον λόγο αυτό χρειάζονται ακριβείς υπολογισμούς του κόστους λειτουργίας τους, ιδιαίτερα στις περιόδους κρίσης, προκειμένου να ελέγχουν την μεσομακροπρόθεσμη βιωσιμότητά τους.

16 May

ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα: BarBQ Party στην αυλή του πιο Ποιοτικού ΙΕΚ

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-2017!

Με  μπύρα Desperantos!

Τα ψητά του barbeque επιμελήθηκαν οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Μαγειρικής!

Για τα εξαιρετικά γλυκά φρόντισαν οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής!

Ενώ τέλος τα cocktails ,έφτιαξαν με μεράκι οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων!

Καλή διασκέδαση σε όλους παιδιά και καλό καλοκαίρι!!!

10 May

Σεμινάριο Λογιστικής: Δομή & Λειτουργία ERP Μεγάλης Επιχείρησης: Hands on experience

Την δομή και την λειτουργία ενός ERP λογιστικού συστήματος μεγάλης εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Λογιστικής και Διοίκησης του ΙΕΚ PRAXIS.

Θα συνδεθούν απομακρυσμένα με το ίδιο το λογισμικό και θα παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο τις ενέργειες του λογιστηρίου για την εισαγωγή στοιχείων και εγγραφών και τις αναφορές που παράγει ένα τέτοιο σύνθετο σύστημα.

Διήμερο Δωρεάν Σεμινάριο στις 1 & 2 Ιουνίου 2017.

Με τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου, Λογιστή M.B.A.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία