Είστε εδώ

26 May

Γραφιστικές Δημιουργίες στο ΙΕΚ PRAXIS

Από τα πιο ενδιαφέροντα μαθήματα που διδάσκονται οι σπουδαστές του τμήματος «Γραφίστας Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων», είναι τα μαθήματα Ελεύθερου Σχεδίου.

Η όρεξη και η δημιουργικότητα των σπουδαστών ξεπερνά το χαρτί και μεταφέρεται στους τοίχους των αιθουσών διδασκαλίας που μετατρέπονται σε έργα τέχνης.

Σήμερα «τρυπώσαμε» στο μάθημα σκίτσου για να πάρουμε μία γεύση από τη διαδικασία υλοποίησης των έργων τους.

16 May

ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα: BarBQ Party στην αυλή του πιο Ποιοτικού ΙΕΚ

 

Αποχαιρετιστήριο πάρτυ ακαδημαϊκής χρονιάς 2016-2017! Με  μπύρα Desperantos!Τα ψητά του barbeque επιμελήθηκαν οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Μαγειρικής!

Για τα εξαιρετικά γλυκά φρόντισαν οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής!Ενώ τέλος τα cocktails ,έφτιαξαν με μεράκι οι σπουδαστές των τμημάτων ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων!

Καλή διασκέδαση σε όλους παιδιά και καλό καλοκαίρι!!!

09 May

Τα Εργαστήρια μας με Interactive Πίνακες Διδασκαλίας

Σε όλα τα εργαστήρια Πληροφορικής του ΙΕΚ PRAXIS, είναι εγκατεστημένοι τελευταίας τεχνολογίας Διαδραστικοί Πίνακες, που φέρνουν επανάσταση στην εκπαίδευση.

Με δυνατότητες αποθήκευσης σημειώσεων του εκπαιδευτή και αποστολής τους στα e-mail των καταρτιζομένων, δυνατότητα κίνησης και αναδιάταξης αντικειμένων στην οθόνη και πολλές άλλες λειτουργίες.

Έτσι, η διδασκαλία γίνεται πολύ πιο άμεση, ενδιαφέρουσα και συμμετοχική και τα γνωστικά αντικείμενα αποκτούν διαφάνεια και βάθος πρωτόγνωρα για τις μέχρι σήμερα εκπαιδευτικές διαδικασίες.

09 May

Καλλιτεχνικά Επαγγέλματα στο ΙΕΚ PRAXIS: backstage story

Τόσο στα εργαστήρια Ελεύθερου και Γραμμικού Σχεδίου, όσο και στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής Σχεδίασης, οι σπουδαστές Γραφιστικής, Διακόσμησης και των υπόλοιπων Καλλιτεχνικών  Επαγγελμάτων του ΙΕΚ PRAXIS, προετοιμάζονται αποτελεσματικά για να γίνουν οι αυριανοί επιτυχημένοι επαγγελματίες - καλλιτέχνες στους πολύ απαιτητικούς κλάδους που επέλεξαν.

09 May

Γραφιστική: τα τρία γουρουνάκια… μαγειρεύουν στο ΙΕΚ PRAXIS

Εμπνευσμένη από… την τέχνη της Μαγειρικής, μια πολύ αξιόλογη δουλειά των μαθητών των Τμημάτων ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ του ΙΕΚ PRAXIS.

Τα τρία γουρουνάκια και τα μαγειρικά τους ανατομικά μέρη!!!

Μπούτι (ζαμπόν).

Καρέ φιλέτο, όσο πάμε πιο πίσω προς την ουρά βρίσκουμε το κεφάλι φιλέτου ή πόντα ενώ προς το κεφάλι βρίσκουμε το καρέ-μπριζόλες.

Σπάλα (ρακέτα ή παλέτα).

Μπριζόλες ράχης-σβέρκου, απ' όπου παίρνουμε και το λαρδί

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία