Τα Νέα μας

29 May

Δημιουργική Απασχόληση Παιδιών από τους Β. Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS, στο Street Food Festival

29 May

Δημιουργική απάσχόληση από τους Βοηθούς Βρεφονηπιοκόμους. Το Street Food Festival δεν ήταν μόνο για τους μεγάλους, οι μικροί φίλοι του PRAXIS πέρασαν ΤΕΛΕΙΑ με δημιουργική απασχόληση από το έμπειρο team μας.

06 May

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

06 May

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Σχεδίασε Το Μέλλον Σου Σήμερα", στην Χαλκίδα το Σάββατο 11/5/2019 στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. Μια ημερίδα για μαθητές και απόφοιτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και για γονείς ...

28 March

Επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης Εύβοιας

28 March

Οι σπουδαστές και σπουδάστριες των Επαγγελμάτων Υγείας, Εργοθεραπείας και Προπονητικής του ΙΕΚ Praxis πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕ.ΦΙ.ΑΠ) Ν. Εύβοιας (http://www.kefiapevias.gr/).

21 December

Από τις Β. Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS στο Χαμόγελο του Παιδιού, με Αγάπη!

21 December

Οι σπουδάστριες ΙΕΚ Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS επισκέφτηκαν την Δομή του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκά φτιαγμένα από τους Σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS και πέρασαν πολλή ώρα με τα παιδιά, σε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία