Είστε εδώ

06 May

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

06 May

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού "Σχεδίασε Το Μέλλον Σου Σήμερα", στην Χαλκίδα το Σάββατο 11/5/2019 στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας. Μια ημερίδα για μαθητές και απόφοιτους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ καθώς και για γονείς ...

27 March

Το ΙΕΚ PRAXIS στηρίζει το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας την παγκόσμια μέρα αυτισμού.

27 March

Το ΙΕΚ PRAXIS στηρίζει το Ειδικό Νηπιαγωγείο Χαλκίδας την παγκόσμια μέρα αυτισμού (Τρίτη 2 Απριλίου). Σπουδάστριες από την ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκου του ΙΕΚ PRAXIS θα βρίσκονται εκεί για να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό. 

18 March

Η σημασία της παιδικής λογοτεχνίας στην προσχολική εκπαίδευση

18 March

Παιδική λογοτεχνία είναι η επαφή του παιδιού με το βιβλίο και τα λογοτεχνικά κείμενα, από τη προσχολική ηλικία. Δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για την αισθητική του καλλιέργεια, τη γλωσσική του ανάπτυξη και την ψυχοκοινωνική του ωρίμανση.

13 February

Εκπαιδευτική εκδρομή Βρεφονηπιοκόμων [Μουσείο Θηβών-Κτήμα Τζιβάνη]

13 February

Στιγμιότυπα από την εκπαιδευτική εκδρομή των σπουδαστών της ειδικότητας Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου με την συνοδεία του καθηγητή τους Βρούβα Δημήτριου στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών και το Κτήμα Τζιβάνη.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία