Είστε εδώ

16 February

Σεμινάριο: Τα πάντα για την ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ (Παθολογία / Φυσικοθεραπεία / Διατροφή)

16 February

Η οστεοπόρωση είναι χρόνια πάθηση του μεταβολισμού των οστών, κατά την οποία παρατηρείται σταδιακή μείωση της πυκνότητας και ποιότητάς τους, με αποτέλεσμα αυτά με την πάροδο του χρόνου να γίνονται πιο εύθραυστα και λεπτά.

05 January

Γλυκές Ευχές στην Τρίτη Ηλικία από τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS

05 January

Το Γηροκομείο Χαλκίδας και την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Άνθεμις", επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS τις ημέρες των γιορτών.

Πρόσφεραν γλυκά και δώρα, αλλά το μεγαλύτερο δώρο ήταν η αγάπη και η θαλπωρή για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας. Και του χρόνου με υγεία!

21 December

Από τις Β. Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS στο Χαμόγελο του Παιδιού, με Αγάπη!

21 December

 

Οι σπουδάστριες ΙΕΚ Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS επισκέφτηκαν την Δομή του Χαμόγελου του Παιδιού.

Πρόσφεραν Χριστουγεννιάτικα γλυκά φτιαγμένα από τους Σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS και πέρασαν πολλή ώρα με τα παιδιά, σε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης.

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά, με αγάπη και ευτυχία σε όλους!

19 December

Β. Βρεφονηπιοκομίας: από το ΙΕΚ PRAXIS στους… Μυστικούς Κόσμους!

19 December

 

Τους Μυστικούς Κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά, επισκέφτηκαν οι σπουδάστριες Βρεφονηπιοκομίας του ΙΕΚ PRAXIS.

Το μοναδικό αυτό θεματικό πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, εμπνευσμένο από τα παραμύθια και τους ήρωες του καταξιωμένου, Έλληνα δημιουργού.

14 December

Βρεφονηπιοκομία ΙΕΚ PRAXIS: Στολίζουμε Χριστουγεννιάτικα!

14 December

 

Η ένταξη των εικαστικών δραστηριοτήτων στο παιδαγωγικό πρόγραμμα του Βρεφονηπιακού Σταθμού και η σημαντική θέση που κατέχουν μέσα σε αυτό, οφείλεται στις σύγχρονες ψυχοπαιδαγωγικές αντιλήψεις, που τους δίνουν το προβάδισμα έναντι των άλλων δραστηριοτήτων, αναγνωρίζοντας τη συβμολή τους στην καλλιέργεια ολόπολευρης ανάπτυξης του παιδιού.

Πράγματι, οι εικαστικές δρασστηριότητες, προσφέροντας ποικιλία ερεθισμάτων, συμβάλλουν στην ψυχοκινητική,

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία