Είστε εδώ

08 June

Επίσκεψη του τμήματος Εργοθεραπείας στο ΚΑΠΗ Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος

08 June

Επίσκεψη του τμήματος Εργοθεραπείας στο ΚΑΠΗ Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος

Οι σπουδαστές του τμήματος Εργοθεραπείας του ΙΕΚ PRAXIS πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος.

16 May

Οι σπουδές βρεφονηπιοκομίας είναι η κατάλληλη επιλογή καριέρας για το μέλλον σου!

16 May

Οι σπουδές βρεφονηπιοκομίας στο ΙΕΚ PRAXIS αποτελούν εγγύηση για την αγορά εργασίας. Ο βρεφονηπιοκόμος είναι ένα παιδαγωγικό επάγγελμα με ολοένα αυξανόμενη ζήτηση στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές τόσο στην ιδιωτική όσο και τη δημόσια εκπαίδευση.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία