Είστε εδώ

22 August

Face & Body Painting και Special FX από τις σπουδάστριες Αισθητικής και Μακιγιάζ

 

Εξωτικά σχέδια και χρώματα, άριστη εκτέλεση, καλλιτεχνική δημιουργία: οι σπουδάστριες του τομέα ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ – ΜΑΚΙΓΙΑΖ του ΙΕΚ PRAXIS αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι ήδη φτασμένες επαγγελματίες.

30 June

ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS - REDKEN Foundation: Mega Show Κομμωτικής - Αισθητικής 2017

 

Το ΙΕΚ Κομμωτικής PRAXIS –REDKEN Foundation παρουσίασε στην Παραλία της Χαλκίδας, ένα  υπερθέαμα Κομμωτικής, Μακιγιάζ και Αισθητικής, στα πλαίσια του ετήσιου Μega Beauty Show. Το φετεινό event είχε τίτλο “FAIRY TALES” και χωρίζεται σε 4 θεματικά μέρη:

11 September

OPEN Day Αισθητικής - Μακιγιάζ: ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα, Τετάρτη 27/9 στις 18:00

 

Μάθε τα πάντα για το επάγγελμα του Αισθητικού, πιάσε στα χέρια σου τα μηχανήματα και τα εργαλεία και ξεναγήσου στα υπερσύγχρονα επαγγελματικά εργαστήρια του ΙΕΚ PRAXIS: Αισθητικής Προσώπου - Σώματος, Μακιγιάζ, Ονυχοπλαστικής, Θαλασσοθεραπείας και Spa.

07 September

Open Day Μακιγιάζ - Αισθητικής στην Αθήνα: Δευτέρα 18/9 στις 12:00

 

Μάθε πώς θα γίνεις επιτυχημένη Make Up Artist και Αισθητικός και άρχισε από τώρα να χρησιμοποιείς τα πινέλα και τις σκιές!

Η Βίκυ Χαλιώτη, Make Up Artist των τηλεοπτικών και θεατρικών αστεριών και επικεφαλής του Τομέα Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ PRAXIS, σε περιμένει για μια πρακτική γνωριμία με τα μυστικά του επαγγέλματος. 

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου, από τις 12:00 το μεσημέρι, στο Εργαστήριο Επαγγελματικού Μακιγιάζ του ΙΕΚ PRAXIS Αθήνας, Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο).

 τηλ 210-8230090 και [email protected]

05 July

ΙΕΚ Αισθητικής IEK PRAXIS: Στις σπουδές Αισθητικής οι ποιοτικές πρώτες ύλες κάνουν τη διαφορά

 

Στις Σχολές Αισθητικής ΙΕΚ PRAXIS Αθήνα Χαλκίδα, γνωρίζουμε καλά ότι τα εξειδικευμένα προϊόντα είναι αυτά που απογειώνουν την παροχή υπηρεσιών στο χώρο της Αισθητικής.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία