Είστε εδώ

Τα Νέα μας

11 July

Σεμινάριο Project Management

11 July

Τα νέα Στελέχη των δυναμικών Κλάδων της Οικονομίας απαιτείται σήμερα να έχουν ανεπτυγμένες δεξιότητες Διαχείρισης Έργων (Project Management), ώστε να διαθέτουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά εργασίας.

05 July

Επεξεργασία Μεγάλων Δεδομένων (Big Data Analysis)

05 July

 Δωρεάν σεμινάρια για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Πληροφορικής και της Επιχειρησιακής Ανάλυσης.

Τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data) προέρχονται από τον τρόπο και την συχνότητα που συλλέγονται στοιχεία από τους καταναλωτές και τους χρήστες του διαδικτύου.

05 July

Σεμινάριο: Η Κοστολόγηση στις Εταιρείες Παροχής Υπηρεσιών

05 July

 

Στις Σχολές Λογιστικής συνήθως διδάσκεται η Βιομηχανική Κοστολόγηση και παραμελείται η κοστολόγηση των εταιρειών παροχής υπηρεσιών.Το ΙΕΚ Λογιστικής PRAXIS, με αυτό το Δωρεάν Σεμινάριο για όσους σπουδαστές παρακολουθούν την ειδικότητα ΙΕΚ Διοίκησης- Οικονομίας και την ειδικότητα ΙΕΚ Λογιστικής, προσδίδει γνώσεις και δεξιότητες που δημιουργούν συγκριτικά πλεονεκτήματα στην αγορά εργασίας,

10 May

Δομή & Λειτουργία ERP Μεγάλης Επιχείρησης: Hands on experience

10 May

Την δομή και την λειτουργία ενός ERP λογιστικού συστήματος μεγάλης εταιρείας έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι σπουδαστές Λογιστικής και Οικονομίας-Διοίκησης του ΙΕΚ PRAXIS.

Συνδέονται απομακρυσμένα με το ίδιο το λογισμικό και παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τις ενέργειες του λογιστηρίου για την εισαγωγή στοιχείων και εγγραφών και τις αναφορές που παράγει ένα τέτοιο σύνθετο σύστημα.

Διήμερο Δωρεάν Σεμινάριο με τον Βαγγέλη Παπαγεωργίου, Λογιστή M.B.A.

09 May

Από τον ΚΒΣ στον ΚΦΕ: Οι πρόσφατες Εξελίξεις στην Λογιστική Επιχειρήσεων

09 May

Δωρεάν Σεμινάριο για τους σπουδαστές Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου και Διοίκησης Οικονομίας. Η νομοθεσία που καθορίζει την λογιστική των επιχειρήσεων έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Ο για χρόνια γνωστός Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων (ΚΒΣ) έχει πλέον καταργηθεί και έχει αντικατασταθεί από τον Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ΚΦΕ). Η βασική νομοθεσία και οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι έχουν μεγάλο όγκο και περιπλοκότητα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να καταδείξει τις βασικές αλλαγές που έχουν συντελεστεί στην Λογιστική των Επιχειρήσεων και να δώσει παραδείγματα από τον τρόπο που πρέπει πλέον να δουλεύει το σύγχρονο Μηχανογραφημένο Λογιστήριο και Φοροτεχνικό Γραφείο,

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία