Είστε εδώ

Μετεκπαίδευση-στην-Υψηλή-Μαγειρική-Τέχνη
6 μήνες
13 ΝΟΕ 2018
Αθήνα
Οι Βραβευμένοι Chefs διδάσκουν τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και απογειώνουν την μαγειρική καριέρα σου.
σεμινάρια-μαγειρικής-σχολές-μαγειρικής-ιεκ-praxis-αθήνα-χαλκίδα
100 ώρες
14/01/2019
Αθήνα και Χαλκίδα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Μάγειρας, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές Καταξιωμένους Chefs.
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική-επίπεδο-1
100 ώρες
14/01/2019
Αθήνα-Χαλκίδα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμινάρια-αρτοποιίας-σχολές-αρτοποιίας-ιεκ-praxis
6 μήνες
Φεβρουάριος 2019
Αθήνα-Χαλκίδα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Αρτοποιός, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με έμπειρους Εκπαιδευτές.
4 ώρες
19 ΝΟΕ 2018
50
Αθήνα
Μάθε τώρα όλα τα μυστικά του εστιατορικού marketing και απογείωσε το δικό σου γαστρονομικό concept με τον Executive...
σεμινάρια-μαγειρικής-praxis-gastronomy-days-δημητριάδης-μοντέρνα-ελληνική-κουζίνα
4 ώρες
26 ΝΟΕ 2018
60
Αθήνα
Ο Chef Δ. Δημητριάδης (Artisanal), δίνει μια μοντέρνα ματιά στις σπουδαίες συνταγές της αστικής ελληνικής κουζίνας.
4 ώρες
28 ΝΟΕ 2018
70
Αθήνα
Τα µυστικά των παραδοσιακών βάσεων & σύγχρονες προτάσεις της πιο γνωστής κουζίνας, με τον Θοδωρή Παπανικολάου
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-sous-vide
4 ώρες
3 ΔΕΚ 2018
70
Αθήνα
Γνωρίστε την τεχνική μαγειρέματος Sous Vide, με τον βραβευμένο chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-κωνσταντίνος-κωστάκης-χριστουγεννιάτικα-γλυκά-κρήτης-κύπρου
4,5 ώρες
5/12 Αθήνα & 10/12 Χαλκίδα
50
Αθήνα & Χαλκίδα
Μοναδικά παραδοσιακά γλυκά Χριστουγέννων, από τον εξειδικευμένο Chef Κωστή Κωστάκη (Α λα Γκρέκ).
σεμινάριο-παρασκευής-sushi-ιεκ-praxis
4 Ωρες
10 ΔΕΚ 2018
70
Αθήνα
Γνωρίστε τα μυστικά & τις τεχνικές του διασημότερου Ιαπωνικού πιάτου, από τον εξειδικευμένο Chef Νίκο Πολιτάκο.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-canape-amuse-bouche-παύλος-κυριάκης
4 ώρες
coming soon
60
Αθήνα
Ο βραβευμένος Chef Παύλος Κυριάκης, μοιράζεται τα μυστικά του για την παρασκευή ποιοτικών Canape και Amuse Buche.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-εορταστικό-μενού-χαραλαμπόπουλος
4 ώρες
Coming Soon
60
Αθήνα
Ετοιμάστε ένα διαφορετικό εορταστικό μενού, με τις δημιουργικές τεχνικές του Chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλου.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία