Σεμινάρια

Food Trends & Food Innovation 2022
3 ώρες
Υλοποιήθηκε
On Line
Παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις & Καινοτομία στην μετά Covid-19 εποχή.
1 1/2 Ώρα
Υλοποιήθηκε
On Line
Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Από την παραγωγική διαδικασία σε τεχνικές & προτάσεις...
Live Webinar: Ο Ηλίας Μαμαλάκης και ο Ιάκωβος Απέργης μαγειρεύουν με τυριά.
2 Ώρες
Υλοποιήθηκε
On Line
Ο Η. Μαμαλάκης και ο Ι. Απέργης μαγειρεύουν με τυριά: Ένα μοναδικό σεμινάριο από δύο κορυφαίους Chef της Ελλάδας.
Conceptional restaurant desserts Kosmas Marinos
4 Ώρες
Σύντομα σε νέα ημερομηνία
Εντυπωσιακά επιδόρπια εστιατορίου εμπνευσμένα από τα ταξίδια του pastry chef Κοσμά Μαρίνου
5 ώρες
Σύντομα σε νέα ημερομηνία
70
Δροσιστικά Γλυκά και απίθανες lemon pies από έναν έμπειρο pastry chef, για τους πελάτες κάθε απαιτητικού ζαχαροπλαστείου
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Σοκολατάκια και πλάκες σοκολάτας με τον Κοσμά Μαρίνο
5 Ώρες
Σύντομα σε νέα ημερομηνία
120
Ως σύγχρονος μάγος της σοκολάτας, ο pastry chef Μαρίνος Κοσμάς, την τιθασεύει με ένα δικό του μοναδικό τρόπο αλλάζοντας...
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-ζαχαρόπαστα-παιδικές-τούρτες-ιεκ-praxis
25+5 ώρες
Σύντομα σε νέα ημερομηνία
Μάθετε τα πάντα για την Ζαχαρόπαστα: Hands On και Bonus Royal Icing (μπισκότα με γλάσσο)
Σεμινάριο Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής (Professional Pastry)
6 μήνες
Αθήνα & Χαλκίδα: Σε Εξέλιξη
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική
6 μήνες
Αθήνα: Μόλις ξεκίνησε
Προχωρημένες Τεχνικές, για αποφοίτους & εργαζόμενους, με Hands On Εργαστήρια από κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμινάρια-αρτοποιίας-σχολές-αρτοποιίας-ιεκ-praxis
6 μήνες
Σε Εξέλιξη
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Αρτοποιός, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Έμπειρους Εκπαιδευτές.
σεμινάριο macaron με τον ευγένιο βαρδακαστάνη ιεκ praxis
5 ώρες
Σύντομα σε νέα ημερομηνία
Κόστος:120€ Early Bird:90€
Όλες οι τεχνικές του Macaron αποκαλύπτονται από τον Pastry Chef του ξενοδοχείου "Μεγάλη Βρετανία"
petit-gateau-kosmas-marinos
5 Ώρες
Σύντομα σε νέα ημερομηνία
Κόστος:120€ Early Bird:90€
Ο κοσμοπολίτης pastry chef επιστρέφει στην Ελλάδα για ένα σεμινάριο με επιδόρπια υψηλών προδιαγραφών!

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία