Είστε εδώ

σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-japanese-fusion-σάκης-βενέτης
4 ώρες
27/03/2019
60
Αθήνα
Ασιατικές τεχνικές & εξωτικές A' ύλες, σε συνδιασμό µε Ελληνικά προϊόντα: Σάκης Βενέτης, Metropolis Electra.
σεμινάριο τυροκομίας σεμινάριο γραβιέρας σεμινάριο μυζήθρα praxis
6 ώρες
28/03/2019
70
Αθήνα
Μάθε στην πράξη την παρασκευή τυριού, από έμπειρους Τυροκόμους σε υπερσύγχρονο εργαστήριο Τυροκομίας.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-carpaccio-tartare-στεφάτος
4 ώρες
ΑΘΗΝΑ: 26/03, ΧΑΛΚΙΔΑ: 27/03
70
Απρόσμενοι Γευστικοί Συνδιασμοί και προτάσεις για Carpaccio και Tartare, από τον Executive Chef Βασίλη Τσατσάκη
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-ζαχαρόπαστα-παιδικές-τούρτες-ιεκ-praxis
25 ώρες
Χαλκίδα: 27/03, Αθήνα: 01/04
Μάθετε τα πάντα για την Ζαχαρόπαστα και τις δημιουργίες της: Hands On Σεμινάριο σε Οργανωμένα Εργαστήρια.
4 ώρες
01/04/2019
80
Αθήνα
Τα µυστικά των παραδοσιακών βάσεων & σύγχρονες προτάσεις της πιο γνωστής κουζίνας, με τον Θοδωρή Παπανικολάου
The Exploration of NIKKEI Cuisine με τον Chef Θάνο Στασινό
4 ώρες
10/04/2019
90
Αθήνα
Ένα ταξίδι γαστρονομικής αναζήτησης στην κουζίνα ΝΙΚΚΕΙ από τον Chef Θάνο Στασινό
4 Ώρες
15/04/2019
100
Αθήνα
Ένα αφιέρωμα στις γεύσεις και τεχνικές της Σκανδιναβικής κουζίνας από τον chef Θάνο Φέσκο (3 Αστέρια Μισελέν)
Σεμινάριο Vegeterian A' la Carte: Υψηλή Γαστρονομία με Λαχανικά
4 ώρες
22/04/2019
90
Αθήνα
Προχωρημένα Vegeterian Εστιατορικά πιάτα, από τον Άνταμ Κοντοβά
σεμινάριο NY Brunch
5 Ώρες
Χαλκίδα: 08/04
80
Μάθετε όλα τα μυστικά και συνταγές για ένα κλασικό New York style brunch!
4 ώρες
06/05/2019
80
Αθήνα
Όλα τα μυστικά του επαγγελματικού "στησίματος" των πιάτων, με τον Βραβευμένο Chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο
σεμινάριο τυροκομίας σεμινάριο φορμαέλλας σεμινάριο μανούρι σχολή τυροκομίας praxis
6 ώρες
09/05/2019
70
Αθήνα
Δημιουργήστε στην πράξη παραδοσιακά ελληνικά τυριά, από έμπειρους τυροκόμους, σε επαγγελματικό τυροκομείο.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-sous-vide
4 ώρες
13/05/2019
80
Αθήνα
Γνωρίστε την τεχνική μαγειρέματος Sous Vide, με τον βραβευμένο chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία