Είστε εδώ

Μετεκπαίδευση-στην-Υψηλή-Μαγειρική-Τέχνη
6 μήνες
13 ΝΟΕ 2018
Αθήνα
Οι Βραβευμένοι Chefs διδάσκουν τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και απογειώνουν την μαγειρική καριέρα σου.
σεμινάρια-μαγειρικής-σχολές-μαγειρικής-ιεκ-praxis-αθήνα-χαλκίδα
6 μήνες
22/10/2018
Αθήνα και Χαλκίδα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Μάγειρας, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές Καταξιωμένους Chefs.
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική-επίπεδο-1
6 μήνες
22/10/2018
Αθήνα-Χαλκίδα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές κορυφαίους Pastry Chefs.
προχωρημένες-τεχνικές-μαγειρικής-σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis
6 μήνες
22/10/2018
Αθήνα
Προχωρημένες Τεχνικές, με Hands On Εργαστήρια, για Μάγειρες με εμπειρία ή αποφοίτους Επιπέδου 1.
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική
6 μήνες
22/10/2018
Προχωρημένες Τεχνικές, για αποφοίτους & εργαζόμενους, με Hands On Εργαστήρια από κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμινάρια-αρτοποιίας-σχολές-αρτοποιίας-ιεκ-praxis
6 μήνες
29/10/2018
Αθήνα-Χαλκίδα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Αρτοποιός, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με έμπειρους Εκπαιδευτές.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-avant-garde-κουζίνα-στεφάτος
4 ώρες
5 Νοεμβρίου 2018
60
Αθήνα
Πρωτοποριακές τεχνικές & συνταγές από την παγκόσμια Γαστρονομική σκηνή, από τον Chef Τάσο Στεφάτο.
Σεμινάριο-american-style-burger-ιεκ-praxis
4 Ωρες
50
Αθήνα
Μάθετε τις τεχνικές και τα μυστικά για πεντανόστιμα american style burger
σεμινάρια-μαγειρικής-σεμινάρια-μοριακής-γαστρονομίας-ιεκ-praxis-αλέξανδρος-χαραλαμπόπουλος
6 ώρες
95
Αθήνα - Χαλκίδα
Με τον Chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο (Βραβείο Ελλ. Κουζίνας), συγγραφέα του βιβλίου μοριακής "SENSES".
σεμινάριο ιταλικής μαγειρικής ιεκ praxis
4 ώρες
12 ΝΟΕ 2018
60
Αθήνα
Τα µυστικά των παραδοσιακών βάσεων & σύγχρονες προτάσεις της πιο γνωστής κουζίνας, με τον Θ. Παπανικολάου (Sense)
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-carpaccio-tartare-στεφάτος
4 ώρες
60
Αθήνα
Απρόσμενοι Γευστικοί Συνδιασμοί και προτάσεις για Carpaccio και Tartare, από τον Chef Τάσο Στεφάτο.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-sous-vide
4 ώρες
3 ΔΕΚ 2018
60
Αθήνα
Γνωρίστε την τεχνική μαγειρέματος Sous Vide, με τον βραβευμένο chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία